PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659803}
5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 84791
3,2 30 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

Byłem dzisiaj w kinie na tym z kolegami i film jest naprawdę słaby nudny, prawie zero krwi, nierealistyczny, kamera w scenach walki skacze jakby kamerzysta miał parkinsona i ogólnie słaba fabuła jak dla mnie film zrobiony dla dzieci napalonych najnowszym assasinem sindicate również głupim jak ten film. jedynie starsze części assasina były dobre. Dla mnie assasin skończył się na assasinie 3 ostatnia dobra część gry.

ocenił(a) film na 8
Rafik233

"Nierealistyczny" - a czy Ty, przepraszam, spodziewałeś się dokumentu?
Do reszty się nie odnoszę, bo trudno ten bełkot zrozumieć bez jakiejkolwiek interpunkcji.

ocenił(a) film na 3
queen_hurricane

Byliśmy na tym w kinie w 5 osób i każdy stwierdził że jest słaby więc coś w tym musi być ,wyraziłem poprostu swoją opinie o tym filmie i tyle. Podsumowując ten film zrobiony dla napalonych 13 latków napalonych serią gry assasins. A ty widzialeś przynajmniej ten film że komentujesz ?

ocenił(a) film na 8
Rafik233

Tak, widziałam. Mam 28 lat, film mi się podobał, gry również, i uważam za szczyt głupoty ocenianie fantastyki pod kątem realizmu. "Prawie zero krwi" to równie doskonałe kryterium. Moich 12 znajomych mówi, że film jest dobry, więc coś w tym musi być.

ocenił(a) film na 5
Rafik233

Nie. Ostatnia dobrą i równocześnie najlepszą częścią AC jest IV, czyli Black Flag. Potem dwójka.