Czy to żart? Za solidną rolę w dobrym filmie Bruce Willis dostaje złotą malinę, na jakiej podstawie? Nie wiem kto te "nagrody" rozdaje, ale uważam, że ta nominacja była tylko i wyłącznie w celu rozgłosu...
totalnie! taki genialny film dostał tyle malin?! i jeszcze oberwało sie piosence aerosmith, która dostała oskara. no sorry. wkur_wiłem sie ;p
omg! patrzcie co napisali w ciekawostkach! Miesięcznik ''Maxim'' w 2002 przeprowadził ankietę w której wybrano najgorsze filmy wszechczasów. Film "Armageddon" zajął 4 miejsce.
no fajnie że. totalnie sie nie zgadzam.
Film średni, a Willisowi malina należała się wyłącznie za tą pseudo smutną scenkę na końcu filmu. Ten człowiek po prostu nie jest stworzony do takich scen.
Jak to jest jeden z najgorszych filmów wszechczasów to ja nie wiem jaki mam gust wg. niektórych znawców pewnie ch*jowy! A tak serio pieprzyc te maliny wręczane od niespełnionych aktorów i reżyserów- w sumie żeby byc w komisji wystarczy płacic składkę. Kto by napisał o tych Malinach gdyby nie obdarowali tym syfem głośnego filmu? Nikt by nie napisał...