Kocham ten film od dziecka i nic na to nie poradzę... Od lat poszukuję filmu na dvd. Mam tylko kasety VHS, ale odkąd przeniosłam się na własne gospodarstwo nie używam tego przestarzałego sprzętu. Czy ktoś kiedyś wpadnie na pomysł, by wydać ten film w takim formacie? Niechaj go chociaż do jakiejś gazety dołączą!
W 100% się z tobą zgadzam. Cały czas wydają jakieś śmiecie na DVD, a nie mogą postarać się o jeden z najwspanialszych filmów dziecięcych. Sama do filmu mam słabość i mogłabym go oglądać godzinami...Mam nadzieję, że ktoś w końcu ruszy głową i w erze "Harrego Pottera" nie zapomni o klasycznym dziele sprzed lat:)). Moje dzieci (które mam nadzieję mieć w przyszłośći) będą oglądać tylko "Anie..."
Generalnie to mnie niechęć do wydania tego filmu na dvd okropnie dziwi. "Przyjaciółki" i inne takie czasopisemka wydały już i "Pana Kleksa" i "Alicję w Krainie Czarów", a Ania to co? Bo gdy nie chce się za to wziąć pożądna firma, to mogliby chociaż taką niespodziankę nam zrobić.
Filmy o Ani zostaly wydane na DVD!Tyle ze na razie nie po polsku...Jesli znasz angielski lub np. niemiecki i jestes gotowa zainwestowac troche grosza to zamow je przez internet - ja kupilam plytki na niemieckim Ebayu i ogladam je na okraglo :)
Jest także DVD w polskiej wersji jezykowej. oto link: http://www.sullivanboutique.com/Anne/stores/1/POLproduct1.aspx?SID=1&Product_ID= 3360& [www.sullivanboutique.co...]
Mozna tam tez znalezc inne czesci Ani. Tylko cena trochę odrzuca.
zgadzam sie z Wami w 185446%
kocham anie kocham ten serial kocham bohaterów-aktorów, anie maryle mateusza diane gilberta
moja bohatera .....
jestem .....chce.....byc jak ona.....
eh.....
Na Allegro użytkownik magwes sprzedawał ten film na dvd w wersji 3- częściowej: I/ pt. ANIA z... , II/ pt. ANIA z ... ciąg dalszy, III/ pt. ANIA z... kontynuacja opowieści. Każda z części składała się z 2 dvd i kosztowała 140 zł. Film ma polskie napisy. Sprzedaż zakończona 13.04, ale zostało jeszcze 9 kompletów.
Filmy można kupić na http://www.aniazzielonegowzgorza.pl/. [www.aniazzielonegowzgor...] Cena jest w euro, ale film jest w polskiej wersji językowej.
DVD z tym filmem można kupić w sklepach internetowych np. www.merlin.com.pl. Cena płyty około 50 zł.
To jak ktos kupil na merlinieto przeplacil niezle.
W Przyjaciolce byly wszystkie czesci za 9,99 z gazeta.
Mam wszystkie.
Uwielbiam ten film :)
A ja dostałam od rodziców na urodziny( ach ci rodzice pamiętali) wszystkie części "ani" w 3-paku, z których jestem bardzo dumna:)
W dziecinstwie takze byłam fanką Ani, przeczytałam wszystkie tomy i oglądałam filmy. I to się nie zmieniło, mimo ze od dawna jestem dorosła, za każdym razem gdy ten film leci w TV muszę go obejrzec, niewiele jest takich filmów, które mnie w ten sposób przyciągają.
Mam plan kupic sobie w jakims antykwariacie wszystkie tomy i przeczytac jeszcze raz :-)