Miała być Adrenalina 3 a tu kapa:/ Zadnych informacji ani nic ;/ Miejmy nadzieje że reżyserzy zdecydują się nakręcić Trójke :)
Jak można się podniecć takim filmikiem. Do objerzenia raz i zapomnienia. A żeby czekać na kolejne części ... ahahahah :D
Zamknij jape Już po twoim nicku można stwierdzić że jesteś chory. A KYSZ TROLU!!!!!!!!!!!!!! WARA od ARcYDZIEŁ Trzymaj się z dala. JA ten FILm dobrze wspoMinam kaktusie.
Dlaczego kaktusie? Film jest średni. Do objerzenia i zapomnienia. Pogódź się z prawda, a nie odwracasz kota ogonem.
Może ty zapomnisz ten film, ale ja napewno nie. Oglądałem go pare razy i zobacze jeszcze nie raz jak I tak i II część
Jak kto nic nie podał? Co ty piszesz, Mauna_Kea? JanMortyr jak najbardziej napisał komentarz w wypowiedziach filmu: "Adrenalina 2: Pod napięciem" 28 kwietnia o godzinie 16.30. Tytuł komentarza brzmi: A oto lista filmów, w którym zabijają się w powietrzu ze spadochronami". Podał ten komentarz w wypowiedziach tego filmu jak byk. Przypatrz się uważniej, Mauna_Kea. A sam się przekonasz, że JanMortyr coś napisał w wypowiedziach tego filmu 28 kwietnia o godzinie 16.30.