PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78154
5,4 19 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank 3 ?

ocenił(a) film na 10

Miała być Adrenalina 3 a tu kapa:/ Zadnych informacji ani nic ;/ Miejmy nadzieje że reżyserzy zdecydują się nakręcić Trójke :)

ocenił(a) film na 10
Mauna_Kea

no wlasnie ile mozna czekać ???

UPADLY_WIDZ

Chyba JanMortyr coś napisał w wypowiedziach tego filmu cztery dni temu, sprawdźcie to!

ocenił(a) film na 10
zdzichu35

nic nie podał ...

Mauna_Kea

prawdopodobnie będzie ale w 2013 roku
http://niezlekino.pl/2010/01/27/jeszcze-wiecej-adrenaliny

Cynthia_Rosse

Nie pozostaje nic innego jak się radować.

użytkownik usunięty
0wner2

Zapowiada się kolejne arcydzieło

ocenił(a) film na 10

no tak, trzeba uzbroić się w cierpliwość :)

xD

Mauna_Kea

Oby tego nie kręcili.

Jezus_drugi

Oby kręcili, bo arcydzieł nigdy za wiele.

0wner2

Ahahaha

ocenił(a) film na 10
Jezus_drugi

Nie wiem co cie tak cieszy ...

Mauna_Kea

Jak można się podniecć takim filmikiem. Do objerzenia raz i zapomnienia. A żeby czekać na kolejne części ... ahahahah :D

ocenił(a) film na 10
Jezus_drugi

Zamknij jape Już po twoim nicku można stwierdzić że jesteś chory. A KYSZ TROLU!!!!!!!!!!!!!! WARA od ARcYDZIEŁ Trzymaj się z dala. JA ten FILm dobrze wspoMinam kaktusie.

fajny334

Dlaczego kaktusie? Film jest średni. Do objerzenia i zapomnienia. Pogódź się z prawda, a nie odwracasz kota ogonem.

ocenił(a) film na 10
Jezus_drugi

Może ty zapomnisz ten film, ale ja napewno nie. Oglądałem go pare razy i zobacze jeszcze nie raz jak I tak i II część

Jezus_drugi

To jeden z tych filmów dla których warto się urodzić. Nigdy go nie zapomnę, oglądałem ze 20 razy.

0wner2

Jak kto nic nie podał? Co ty piszesz, Mauna_Kea? JanMortyr jak najbardziej napisał komentarz w wypowiedziach filmu: "Adrenalina 2: Pod napięciem" 28 kwietnia o godzinie 16.30. Tytuł komentarza brzmi: A oto lista filmów, w którym zabijają się w powietrzu ze spadochronami". Podał ten komentarz w wypowiedziach tego filmu jak byk. Przypatrz się uważniej, Mauna_Kea. A sam się przekonasz, że JanMortyr coś napisał w wypowiedziach tego filmu 28 kwietnia o godzinie 16.30.