Nie będzie! A po co miało by być? Film jest zamkniętą całością, poza tym to chyba nie zarobił takich pieniędzy, aby twórcy pokusili się na kontynuacje.
Aha, jak dla mnie fajny film ale jak dużo nie zarobili pieniędzy to pewnie nie będzie 2 części. Szkoda.
To, że nie będzie 2 części to jest akurat dobrze. Chodzi o to, że nie każdy dobry film powinien być kontynuowany. Kontynuacja filmu musi mieć sens. Jak sobie wyobrażasz drugą część, co by się tam miało dziać? Chciałabyś wiedzieć, dalsze losy bohaterów w znanej już nam pętli czasowej? Bo albo byłoby to nudne, że względu na fakt, oglądania po raz kolejny znanych już nam zdarzeń, albo byłoby to przekombinowane ponieważ, aby pchnąć fabułę do przodu, twórcy wymyśliliby coś kompletnie nielogicznego. Tak więc film jest genialny, ale nie ma on potencjału na kontynuację.
Racja, ale może mogli by w drugiej części wyjść poza pętle pokazali by co się działo na ziemi itp.
To jest też jakaś opcja, jednak tu mogliby nie podołać. Był pod koniec filmu moment kiedy wychodzą na zewnątrz, i nie powala. Ja spodziewałem się czegoś..., sam nie wiem, ale czegoś innego, czegoś oszałamiającego. Żeby pokazać świat, objęty ogólnoświatowym konfliktem, trzeba by się naprawdę postarać, konkurencja tutaj jest mocna. Twórcy mogliby nie podołać w pokazaniu świata na zewnątrz, a przez to film mógłby stracić klimat.