PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231795}

8 części prawdy

Vantage Point
2008
7,0 50 tys. ocen
7,0 10 1 49637
5,3 18 krytyków
8 części prawdy
powrót do forum filmu 8 części prawdy

Dobry wieczór Państwu
Dziś spotkała mnie olbrzymia nieprzyjemność, mianowicie straciłem dwie godziny swojego
jakże cennego czasu na obejrzenie tego filmu.
Fabuła tego ''Thrillera'' w ogóle mnie nie zachwyciła, rzekł bym poraziła swoją prostotą.
Kilkakrotne oglądanie tej samej sceny z ośmiu różnych ujęć może sprawdzać się w
horrorach ale nie w kinie sensacji.
Ambitny plan pokazania czegoś w filmie akcji niestety nie powiódł się.
Mające być efektownymi sceny pościgu okazały się proste jak drut.
Na końcu okazuje się, że prezydent przeżywa zamach .... osobiście oczekiwałem bardziej
zaskakującego zakończenia.Generalnie kupy dupy się to nie trzymało. Moja ocena -
naciągane 6/10.

ocenił(a) film na 7
konrad324

I wszyscy wszędzie przemilczeli fakt, że to nie Barnes, ale mała dziewczynka w białej koszulce uratowała prezydenta. ;) Źli, bezwzględni mordercy i terroryści, którzy bez mrugnięcia okiem wysadzili w powietrze sporą grupę niewinnych ludzi, mieli jednak serce i postanowili położyć całą akcję, by nie rozjechać dziecka. ;)

ocenił(a) film na 8
UnChienAndalou

nie no to, ze jej nie przejechali to akurat automat. Widzisz "przeszkode" to ja mijasz, nie zastanawiasz sie nad tym...

biedrusw

male dziecko nie jest przeszkada dla karetki, nie naciagaj.
Autor tematu: ocena 6 oznacza ze film jest niezly, do opisu pasuje 4.

ocenił(a) film na 8
El_Draque

On nie miał czasu analizować co to za przeszkoda. Ta babka krzyknęła, żeby uważał, ten się obrócił, zobaczył coś na drodze i zareagował. Pewnie gdyby nie zajmował się prezydentem, minąłby ją spokojnie.

ocenił(a) film na 7
konrad324

To sie daje 2 , max 4 jesli twierdzisz ze starciles czas.

konrad324

Panie kolego.. tak jak prelegentka powiedziała, jeśli uważasz ,że straciłeś czas to max 5, trzeba być konsekwentnym.

ocenił(a) film na 4
konrad324

wychodzi, ze calkiem niezly film....

dla mnie dno, ktore powalilo mnie glupotą - za głupotę daję 4, gdyby nie to, pewnie byloby 2, max 3.