pamietacie jak jenko i schmidt podjechali na początku filmu pod ten kościół siedziby 21 jump street
? Był w pewnym momencie taki look na nich kamery gdzie w oddali za nimi powstawał jakiś nowy
dom, a na ogrodzeniu pisało 23 jump street, Myśliscie że to cicha zapowiedzieć kolejnej czesci?
Ja mam taką nadzieje:)
Discuss.
Ja też mam taką nadzieje! To pewnie tez zalezy jak sie spodoba ta czesc, ale wedlug mnie genialna i z niecierpliwoscia czekam na kolejna!!
Nie będzie 23JS!!! Z czego się strasznie cieszę chociaż jestem jego wielkim fanem. Pod koniec filmu widać sceny z innych jump steetów tym reżyser chciał nam pokazać ,że kolejne części nie powstaną. Dobrze się stało bo kontynuacje byłyby naciągane. Na szczęście twórcy wiedzą kiedy zejść ze sceny.
Będą wyniki finansowe, będą następne części. Nie ma co się oszukiwać, choć mogą skopać 3 część tak jak skopali Hangover.
Akurat 3 część Hangover była o niego lepsza od niestrawnej i obleśnej części drugiej. Co nie znaczy, że była dobra.
A co do Jump Street - weźcie pod uwagę, że 2 część to w zasadzie to samo co 1, tylko w innych dekoracjach. O ile "21 Jump Street" było parodią na filmy buddy cop i seriale policyjne (z samym "21 jump street", tym serialowym z Deppem, na czele), o tyle "22 jump street" jest już parodią głównie swojego oryginału. Trzecia część trochę traci rację bytu.
Przecież pozmieniali wszystko w dwójce :)
Podobno trzecia część będzie zmiksowana z facetami w czerni (sic!!),sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie
22 Oczywiście gorsze od pierwszej części,ale nie dużo.
Moze jednak 23 jump street powstanie ;)
http://www.imdb.com/title/tt4026238/?ref_=nm_flmg_act_1