PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671554}

13 grzechów

13 Sins
2014
6,1 32 tys. ocen
6,1 10 1 31513
5,0 7 krytyków
13 grzechów
powrót do forum filmu 13 grzechów
robert9000

http://w315.wrzuta.pl/audio/3DC8PnzO65O/13_grzechow_dzwonek_13_sins_ringtone :)))

ocenił(a) film na 6
kylo_masters

O dzięki dzięki :)

ocenił(a) film na 5
robert9000

dzwonek to muzyka z cyrku

robert9000

Prawidłowa odpowiedź brzmi:

Muzyka z telefonu jest autorstwa czeskiego kompozytora Juliusa Fucika. Najbardziej znany jego utwór, który występuje często w tym filmie to marsz „Wejście gladiatorów” (Vjezd gladiátorů), obecnie popularnie wykonywany w czasie występów cyrkowych i podczas występów Kabaretu Ani Mru Mru. Poniżej link do całego utworu.

https://www.youtube.com/watch?v=_B0CyOAO8y0

ocenił(a) film na 3
Malinka2000

mądrala się znalazła

M0RiARTY

Skoro nazywasz mnie mądralą, to jaka wobec Ciebie jest poprawna piosenka? Podaj tytuł?

ocenił(a) film na 3
Malinka2000

Mądrala bo użytkownicy wcześniej już podali ten utwór, a ty musiałaś podać całe tło i ciekawostki, tak jakbyś była człowiekiem wikipedią.

M0RiARTY

Wskaż mi proszę, gdzie w poprzednich postach jest podana prawidłowa odpowiedź? Jest tylko link o nazwie "13 grzechów dzwonek" i informacja, że to muzyka z cyrku. A to nie jest poprawna odpowiedź. Moja wypowiedź jest raczej poprawna i nie uważam się za człowieka-Wikipedię. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
Malinka2000

Pozdrawiam mądralo

ocenił(a) film na 3
M0RiARTY

Jakim trzeba być zadufanym bucem...
W pierwszym poście robert9000 pyta czy ktoś zna utwór. Nie prosi o dzwonek, nie pyta gdzie wykonuje się utwór. Na pytanie czy ktoś zna odpowiada się autorem i tytułem.
Ale jakim trzeba być bucem by próbować kogoś obrazić i zdyskredytować?

ocenił(a) film na 3
conrad_owl

Nie do wiary. Sobie zadaj to pytanie bucu.

ocenił(a) film na 3
M0RiARTY

Idź mądralo się wymądrzać gdzie indziej, bo cię inni wyprzedzą i będziesz zazdrosny.

ocenił(a) film na 3
conrad_owl

Jeśli ci "inni" to takie pospólstwo i intelektualny plankton jak ty, to spokojnie, nigdy nie będę zazdrosny.