PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=602447}

Łowcy zombie

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
2015
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12123
4,2 10 krytyków
Łowcy zombie
powrót do forum filmu Łowcy zombie

Niezla komedia jak na zombie, sporo krwistych zartow, moze niezbyt wysokich lotow ale czego mozna sie spodziewac po zombie :)
Jak dla mnie, ucieczka z rozowego pokoju na trampoline bije wszystkie gagi na miazge, bez szczegolow aby nie spojlerowac.
Tak czy inaczej niezla rozrywka, kompletny odmozdzac z mocnym akcentem gore - duuuuzo krwi

dabram17

są cycki?

ocenił(a) film na 6
Zajcevv

sa, ale naleza tylko do zombi

ocenił(a) film na 8
dabram17

Ja się np. wgryzania w nagie pośladki nie spodziewałem... no tutaj było bardziej przyssawanie się do pośladków xD

ocenił(a) film na 8
dabram17

Scena z trampolina i wczesniejsza z policjantka zombie przemistrz, łzy mi ciekly ze smiechu :)
Ocena 6 krzywdzaca, w dzisiejszych czasach ciezko o dobra bezpretensjonalna komedie, a tutaj wszystko jest na miejscu - dobry montaz, zdjecie, sciezka dzwiekowa, gra mlodych (i nieopatrzonych jeszcze) aktorow, dowcip, sceny rozwałki itp itd, naprawde ciezko jest sie do czegos przyczepic (poza nieco przelukrowana koncowka ;)

dabram17

pierwsze ok.10 min filmu. :)

ocenił(a) film na 7
dabram17

Dokładnie akcja na trampolinie bije wszystko xD, jedna z lepszych komedii tego typu w tamtym roku.

ocenił(a) film na 6
DemiaN

https://www.youtube.com/watch?v=ERiBiyeBW9w
haha....

ocenił(a) film na 6
dabram17

Flim nie najgorszy, Jest nawet młodszy z braci Franco... ale przyznam szczerze, że o wiele lepiej by się film oglądało, jakby w rolach tych trzech skautów byli: Seth Rogen, James Franco i Jonah Hill :)