No to świetnie, w takim razie trzeba jakieś namiary na niego znaleźć i poflirtować, nie wiem jak wy, ale ja nie będę czekać, aż ktoś inny zrobi to za mnie. :P hehehehehe. :P
Wlasnie przez Richarda no i jeszcze innych paru aktorow podobaja mi sie faceci 35-42 i przez to znalezienie kogos kto go przebije bedzie czyms niemozliwym ;D Z tego co wiadomo jest sam ale kto wie ... sam powiedzial ze jest bardzo ostrozny jesli chodzi o zwiazki ;p
No też tak mam faceci po 30 są sexy to wszystko właśnie przez Richarda, Jude Law'a czy Edwarda Nortona.A to moze się skonczyć źle :/
Ale uwielbiam męskich facetów, 20 kilku latkowie mnie nie interesują , chce wulkan seksu :D
No i mam tak samo :D Wszystko to zasługa Richarda :P A jak nie dziewczynka to trzeba się wybrać do Londynu na premierę Hobbita i tam poszukać Richarda :D
Kto by nie chciał :D Jak się da bierz autograf. Boże, ale Ci zazdroszczę :) Dużo Cię kosztuje ten wyjazd?
Moja siostra mieszka w Londynie od kilku lat, więc zatrzymam się u niej. Z tego co wiem to żeby cokolwiek zobaczyć trzeba strasznie wcześnie przyjść, bo ludzi jest masa.
Aha. No to fajnie, że będziesz się miała u kogo zatrzymać :) Czekanie to nie problem. Gorzej właśnie z kwaterunkiem i odnalezienie się w Londynie.
To akurat mam zapewnione, bo siostra ze szwagrem znają się na geografii Londynu, więc nie chyba tak źle. Sama bym się nie odnalazła. :P
Ja też nie wiem czy sama bym się odnalazła. Ale jak to mówią świat do odważnych należy :D Teraz to nic dla mnie nie jest problemem. Jak bym wiedziała na 99,9 % że w Londynie spotkam Richarda to bym się odważyła polecieć sama do Londynu.
No nie dziwię się Tobie :) Ja bym jeszcze kiedyś chciała spotkać Kiliego :D Dlaczego nikt z mojej rodziny nie mieszka w Londynie...
Pierwszy Krasnolud, który mi się spodobał to był właśnie Kili :) To dla niego zaczęłam oglądać Być Człowiekiem. No i teraz całą noc nie będę spać, tylko będę myśleć że Ty będziesz na premierze Hobbita :D
:) Mam nadzieję, że tam będę, jak o tym myślę to ciarki mi po plecach przechodzą :) A co do fanek z Polski, to na pewno nie będę sama, wydaje mi się, że w Londynie jest dużo polonii, więc pewnie jakieś i jakieś fanki się znajda. :P
No tak, ale nawet do premiery 2 części jest trochę czasu więc może akurat coś wykombinujesz i pojedziesz :D
Nie dam rady :D Teraz sobie zapanowałam, że kupię sobie Nokię Lumie. Zostaje mi tylko 3 Premiera :P A Ty samolotem czy Autokarem wybierasz się? :D
Dawniej jeździłam autokarami, bo bałam się samolotów, ale to jest dosyć męczące. Więc ostatnio pokonałam strach i poleciałam samolotem, teraz też polecę bo jest o wiele lepiej szybko i bez większego zmęczenia podróżą.
Ja raz też leciałam samolotem chociaż mam lęk wysokości. Myślałam, że będzie gorzej, ale nawet przyjemnie się leciało.
Tyle godzin jechać i jechać. Chociaż w moim przypadku to nawet autokarem pojechałabym tam :) Ja mam tyle dobrze, że mieszkam blisko Wrocławia i do lotniska. I również mam blisko do Niemiec i tam do lotniska.
To musiałybyśmy się spotkać na lotnisku w Londynie, bo ja bym nie wiedziała co dalej robić :D I czym więcej o tym myślę, tym bardziej się przekonuje aby pojechać na premierę 3 części :)