Właśnie przed chwilą mówili, że większość pedofilów to homoseksualiści, a wielu homoseksualistów jest albo jawnymi albo ukrytymi pedofilami.... we wiadomościach w tvp, chyba tekt im pisał Rydzyk feat. Giertych lub jakoś tak...
bo to brzmi jak głupoty...
A Nie wiem czemu tutak to pisze, bo to nie ma nic współnego z tematem, ale nie mogę się powstrzymać :
"Odnoście firmy Schwitwizz ja ze względu na mały czas czasu...na mały czas, na krótki czas, który jeszcze został mi...nie powiem tego dokładnie, bo mało czasu."
Andrzej Lepper - wypowiedż w Sejmie... no wysławia się jak polonista, do tego ten akcent, i wychodzi nam literatura ;)
Nawet jeśli to prawda (że większość pedofilów to homoseksualiści), to co z tego? Analogicznie: 93% seryjnych morderców to biali mężczyźni, mimo że biali ludzie stanowią ledwie około 50% populacji światowej, z tego mężczyźni to ok. połowa, co daje 25% populacji. I czy to znaczy, że coś z białasami nie tak?
Spokojna głowa, to nieprawda. :-)
Wziąwszy pod uwagę, że dziewczęta w stosunku do chłopców są wykorzystywane seksualnie częściej od 50 do 70%, to omawianą tu większość pedofilów musieliby stanowić heteroseksualni homoseksualiści-pedofile. ;-)
Tak.
Dobrze, że tak piszesz - dość rozsądnie i do tego pocieszająco.
-Ode mnie szacunek za to.
Jednak niestety -choć w żaden sposób nie zamierzam załamywać się- trochę mnie ten stan rzeczy, niestety, martwi.
/Ehh.. Chyba jestem jakiś zupełnie nie normalny, nie życiowy - bo nie potrafię ani nie chcę nienawidzić. może w niewłaściwym czasie i miejscu żyję, co?? -No bo sam już nie wiem. Jak jedno się głosi, a drugie -przeciwne całkiem od pierwszego- się czyni uznając, że to to samo i właściwie wszystko jedno. A ja jedno od drugiego odróżniam i na dodatek nie twierdzę, że to to samo, to już czasem sam nie wiem, czy ja jestem jakimś wariatem-schizofenikiem o rzodwojonej jaźni, czy ci dla których jest 'wszystko jedno'???:(/
Oh! Ale mam problemy, co nie?!?? ;)
"Santa Maria, także naszą Królową Zdrowaś Maryja...; jesteś świata nadzieją Zdrowaś Maryja... "
i cudownie piękna aranżacja oprócz pięknego i bardzo dobrego technicznie wykonania tej pieśni.
-A co, mówicie, że bez sensu jakby? No, hmm, może jakby?...
Ale tak mi się ta piosenka spodobała, że jej cudny dźwięk i słowa echem za mną podąża.
I nic na to nie poradzę. Tak już się dzieje, jak mi się coś pięknego spodoba. A tą piękną piosenkę, no nie i teraz jeszcze Sara Brighton?! No nie, no nie, no nie!! Cud-miód! Balsam na serce poprostu!!
Dobra to ja słucham dalej Radia Maryja, jak tak pięknie grają.
Powiedzcie, czy ja zwiariowałem? Jestam wariatem, tak??
:))
pozdrawiam serdecznie!
"Komentarz" mam do ciebie małą prośbę - nie pisz postów po północy ;P... bo o ile w dzień można cie jeszcze jakoś zrozumieć, o tyle w nocy jest to prawie niemożliwe ;P... połóż się, wyśpił, odpocznij - napewno wyjdzie ci to na dobrze, a i inni użytkownicy tego fourm skorzystają( bo unikną potrzeby rozszyfrowywania twoich postów) Pozdro :D
Nie ma korelacji pomiedzy pedofilia a homoseksualizmem. Pedofile zdarzaja sie wsrod homoseksualistow tak samo jak w przypadku heteroseksualistow, wiec rownie dobrze mozna potepiac nas heteroseksualistow, za to ze sa wsrod nas pedofile.
"Pedofile zdarzaja sie wsrod homoseksualistow tak samo jak w przypadku heteroseksualistow"
Tu chodzi o to, że ponoć wsród homo zdarzają się częściej, a więc jednak są jakieś korelacje...
Tyle tylko, że ja niewiem czy to prawda, nieznam statystyk, więc proszę mnie nie potępiać. Trzeba to poprostu wyjaśnić - zna ktoś jakieś źródło do dokładnych danych??
Ooo! Jest już dzień!!
Więc witam cię 'Krzychlord' jasno ;) jak i wyszystkich innych.
Postaram się krótko i przejrzyście napisać o co mi chodzi w tym temacie.
Ale muszę wpierw powiedzieć, że wcale bym się tym tu napisałeś nie zajął, gdyby nie... 2. słowa. Pierwsze z nich to: "ponoć", a drugie: "statystyk".
O ile "ponoć" mógłbym w twojej wypowiedzi jeszcze jakoś ścierpieć i nie zajmować się nim, o tyle "statystyk" nie mogę odpuścić.
Ale o tym potem.
Ja mam bowiem inne podejście do zagadnienia pedofilii wśród gejów, nie statystyczne, ale bardziej uwarunkowane psychologicznie.
Ogólnie uważam, że potencjalnie każdy może być pedofilem /nie mylić z pederastią - bo to jest coś innego!/. Ale uznaję, że praktycznie większym potencjałem dysponują i zainteresowania -pod kątem lubieżności seksualnej- wobec młodych mężczyzn czy chłopców, rzeczywiście wykazują mężczyźni o zdeklarowanych, bądź i praktycznych skłonnościach homoseksualnych.
Bo to poprostu wynika z natury ich zainteresowań, i wyraża się w związku z tym częściej wobec 'obiektów' ich zainteresowania, czyli mężczyzn bądź chłopców.
Jednak nie uważam, że każdy mężczyzna o zainteresowaniach i skłonnościach homoseksualnych jest, czy tym samym musi być molestatorem /gwałcicielem/ seksualnym ani innych mężczyzn /pederastia/, ani chłopców /pedofilia/.
Podobnie jak mężczyzna o heteroseksualnych zainteresowaniach i skłonnościach nie musi być molestatorem /gwałcicielem/ kobiet, ani dziewczynek /pedofilia/.
To w każdym przypadku zależy od kultury osobistej danego człowieka.
p.s: A, i jeszcze jedno. Możecie się na mnie oburzać, ale to powiem. Uważam, że jest wiele osób uznających się za heteroseksualne, które marzą skrycie o tym aby spróbować seksu w formie homoseksualnej. I odwrotnie: jest wiele osób o skłonnościach homoseksualnych, które chciały by mieć kontakty heteroseksualne - normalne.
To jest, moim zdaniem, bardziej uwarunkowane czynnikami psychologicznymi, emocjonalnymi, środowiskowymi i wychowaniem.
No ale jakby przejrzeć oferty /upusty/ cenowe, stosowane wobec młodych chłopaków, w różnych lokalach gejowsko-lesbijskich - to odpowiedź nasuwa się sama. -Wolą młodych. I to również praktycznie potwierdza słuszność tez, które przedstawiłem.
A jeśli chodzi o 'statystyki', to wiesz 'Krzychlord' podejście moje do większości przedstawianych przez nie danych, jest bardzo a bardzo względna.
Powiem humorystycznie -ale to może być najzupełniej realnie i poważnie- jeśli potrzebujesz do czegoś statystyk jakiegoś rodzaju, jako argument do jakichś celów.
To złóż mi propozycję oferty tematycznej, powiedz do czego potrzebujesz tych statystyk, ustalimy wielkość mojego honorarium i.. możesz mieć statystyki jakie tylko chcesz ;) (no, pod warunkiem, że za nie zapłacisz. To wtedy 'nie ma sprawy').
pozdrawiam, miłego dnia! :)
Mi poprostu chodziło o to, że ja nieznam zbyt dobrze tematu i nawet niewiem czy powiązania homo z pedo to jest prawda czy tylko czyiś wymysł, więc na potwierdzenie tej tezy chciałem dowodów w postaci statystyk lub czegoś w tym rodzaju.
Ty natomiast uważasz to za fakt, a więc nie potrzebujesz dowodów. Pytanie tylko czy to o czym piszesz faktycznie sprawdza się w rzeczywistości, czy to tylko teoria ??
Nie wiem czy ktoś to wymyślił, powiedzieli to we WIADOMOŚCIACH, niemal słowo w słowo, czy gadają brednie, czy mają na to jakieś dowody to nie ejst mi znane, nie wiem, napisałam tylko to co usłyszałam, i wg mnie jest to bez sensu, jakieś chore związki, które chyba sami sobie tworzą...
Ja uważam, że za tym wszytkim stoi kartel południowo - amerykańskich indian, którzy chcą powrócić na ojaczystą ziemię i chcą wznowić hodowlę bawołów, by zaatakować USA ;-)
Ja też to słyszałam we wiadomościach i to mówił jakiś polityk :p ale nei wiem który bo nie zwróciłam uwagi ^^'
jak już polityk, to z Giertycha będzie choć na chwile pożytek, zrobi nam WOLNE w szkole, jak Papież przyjedzie...
On jest jak Marcinkiewicz, który też zrobił jedną dobrą rzecz: skrócił rok szkolny :P
Użytkownik komentaz napisal:
"[...]No ale jakby przejrzeć oferty /upusty/ cenowe, stosowane wobec młodych chłopaków, w różnych lokalach gejowsko-lesbijskich - to odpowiedź nasuwa się sama. -Wolą młodych. I to również praktycznie potwierdza słuszność tez, które przedstawiłem.[...]"
Bez obrazy, ale mysl, że możesz mieć wogóle jakiekolwiek pojęcie o ww. "cenniku" i "upustach" (zakładając, że nie leży to w płaszczyźnie twoich zawodowych kompetencji - policja itd.) napawa mnie lekkim niepokojem o twoje nie-internetowe '"ja".
Pozdrawiam,
R.
Mialo byc oczywiscie komentarz - 3ba skonczyc z pisaniem postow po 1.oo w nocy ;(.
Nie wiem z jakiego powodu napawa cię niepokojem moje nie-internetowe "ja" (jeśli nie leży to, bądź leży? np. w płaszczyźnie twoich zawodowych kompetencji - policja i td. )?
Powiem szczerze, ze ja tez nie znam badan, choc nie slyszalem zeby wsrod homo bylo wiecej pedofilow. Zastanawiam sie jednak czy faceta, ktory wykorzystuje seksualnie chlopca mozna nazwac homoseksualista. Homoseksualizm to pociag do doroslej osoby tej samej plci, a pedofilia to pociag do dziecka, niezaleznie od tego czy to chlopiec czy dziewczynka.
No nareszcie przyszedł czas........ Roman Giertych swój chłop , on juz wie jak potraktowac tą cała zgraje ...... pałami i do pierdla . az sie odechce paradowac po ulicach ....