Sam jesteś gniot-nie rozumiesz filmu to obejrzyj Smurfy...
Krytyk od siedmiu boleści...
napisał ktoś kto ogląda filmy wyłącznie o mordobiciu. ambitne kino dla ambitnych ludzi. swoją drogą nawet nie widziałeś tego filmu
Tak się składa że oglądałem-mieszkam w Londynie więc...
Co do ambitnego kina Panie Krytyk-Nie wypowiadaj się mając ograniczony umysł mały człowieku...
Są filmy ambitne są i poświęcone rozrywce-są również oparte na faktach które nijak powinny mieć się do Twoich ocen...
Skoro widzisz tylko jedną linie do której dolepiasz wszystkie filmy-widać Twoje wielkie ograniczenie.
mieszkasz w Londynie więc co? Ja mam ograniczony umysł, ale to Ty oceniasz człowieka, którego nie znasz. Napisałem, że film to gniot - Ty mnie zaatakowałeś. Odpowiedziałem, w odpowiedzi kolejny atak. To chyba nie do końca ja mam ograniczony umysł, ale Ty jakąś zaniżoną samoocenę, skoro atakujesz każdego, kto wygłosi krytyczną opinie na temat tego co Ci się podoba. Skończ atakować ludzi. Ja piszę o filmie a nie o Tobie ziomek.
Ja atakuje każdego...?
Piszę tylko do Ciebie 'ziomek'.
Co do mieszkania w Londynie-więc to że ten film miał już tu premierę w kinach-ot co...
Przypominasz mi 'krytyków' i smakoszy kina-którzy w 'horrorze' o psycholu ganiającym z piłą mechaniczną-szukają głębszego sensu...;-)
Należy umieć dzielić gatunki filmowe i nie trollować...
Pozdrawiam-szkoda mi czasu na Ciebie 'Ziomek'.
Atakujesz:
nie rozumiesz filmu to obejrzyj Smurfy... Krytyk od siedmiu boleści...
nie wwypowiadaj się mając ograniczony umysł mały człowieku...
Skoro widzisz tylko jedną linie do której dolepiasz wszystkie filmy-widać Twoje wielkie ograniczenie.
takim zachowaniem powielasz stereotyp polaka-emigranta na wyspach. nieporadny, który nie potrafił znaleźć sobie pracy w kraju wyjechał na zmywak i sfrustrowany rzuca się w necie, bo tylko tu może kogoś obrażać, w anglii się boi. miłego sfrustrowanego życia :)
nie zgadzasz sie bo oceniles kac vegas i teda na 9. i to ja podobno gustu nie mam
Nie pokazujesz swoich ocen... a to ciekawe czemu :-) ?? Myślę że nie dorosłeś do takich filmów. Film jest ciekawy, nie nudzi, śmieszny i masakryczny zważywszy że to na faktach......Bardzo dobry film, muzyka i aktorstwo - daje mocne 8
to, że na faktach, nie znaczy, że musi być dobry. wg mnie zrobione pod gimnazjalistów i napakowanych półgłówków, których zadowoli temat siłowni
gimbazą nie jestem, napakowany też nie :) a śmieszył mnie ten film może właśnie dlatego że byli takimi kretynami. Jakby nie patrzeć film jest dobry. Coś czuje ze 10 /10 dawałeś gwiezdnym wojnom :)
"ludzie, unikajcie tego badziewia!"- to jest trolloweanie więc tak samo odpowiadam
Jeśli oceniasz jakikolwiek film na forum to przydało by się jakaś konstruktywna krytyka, a nie jedno pojedyncze zdanie nic nie wnoszące. Więc postaraj się napisać chociaż parę zdań krytyki, aby rozpocząć dyskusję. Jeśli zostaniesz przy lakonicznych ostrzeżeniach to wybacz, ale będziesz musiał liczyć się z częstymi najazdami (takimi jak tutaj) na swoją osobę.
Sam jesteś gniot.Jak nie rozumiesz filmu to oglądaj te swoje seriale mody na sukces itd gimbusie.Film zajebisty dobry klimat a przede wszystkim aktorzy dobrze dobrani i spełnili swoją role dla mnie 10/10.
Krytykujesz oceny innych... może popatrz na siebie... oceniłeś film na 10/10, który twierdzi, że jedynym żywem ostatnim samurajem był jankes. Gratuluję.
To ty chyba badziewia nie widziałeś, albo przestań oglądać filmy albo nie komentuj bo tylko ludzi denerwujesz.
Chyba że troll.
(ludzie, unikajcie tego badziewia!)(i nie mów ludziom co mają robić) Hipokryto zamilcz
prowokacja..? Choć wyraził swoje zdanie i można sie z nim nie zgadzać, choć zgodzić sie z nim nie moge, że gniot to nie powiem ;)
żadna prowokacja, film kiepski w moim odczuciu i tyle. nie rozumiem jak tak kiepskie coś może się podobać, ale to wasza sprawa
A po drugie tak jak napisał wyżej kolega jesteś jakiś ograniczony umysłowo. Oraz Wchodzisz w mój profil patrząc jakie oglądałem filmy i sie do nich przyczepiasz człowieku idź sie powieś bo dając ocenę 1 temu filmowi pokazujesz swoją niby inteligencje zerową.
Gniot to może nie jest, ale mnie faktycznie nie powalił i trochę mnie od tego filmu jednak odrzuciło :(