Utknąłem w Akcie 1: szukam Shealę (tą czarownicę), by z nią ruszyć na kejrana. I jest problem, bo
nigdzie jej nie ma. Wziąłem cieniokost , zrobiłem eliksir, a na mapie w tym queście pokazuje mi
ciągle gościa, który przechowuje rzeczy w karczmie.
Pomocy! (mam wersję na Xboxa)
ona jest w pokoju nad karczmą, wchodzisz po schodach do góry, otwierasz drugie drzwi które zobaczysz i tam będzie Sheala
Przy okazji: wiesz, jak DO CHOLERY JASNEJ zabić tego cholernego ***** kejrana? Jak mnie bije, to mi zabiera połowę HP. :<<<<
musisz rozstawić znak Yrden tak, żeby był w zasięgu macki kejrana jak nią uderzy i wtedy ta macka będzie unieruchomiona więc możesz mu ją odciąć
najpierw rozwalasz tak dwie macki od lewej strony, potem dwie ostatnie od prawej (środkowej nie da się unieruchomić)
no i ogólnie musisz unikać jego ataków i starać się dobrze ten znak położyć bo tylko tak się da go zabić
Musisz łapać jego macki w Yrden. Jeżeli go pokonasz, to będzie z górki, bo to najtrudniejszy boss w grze (chyba, że rozpoczniesz zadanie "Sprzed Stuleci", na którego końcu czeka na ciebie opcjonalny superboss: Strażnik Artefaktu. Jest strasznie trudny, ale za wygraną dostaniesz najpotężniejszą broń w grze).
Możesz jeszcze zrobić pułapkę, która od razu odrąbie jedną mackę Kejranowi, tylko trzeba się zakraść za posiadłość Loredo w momencie jak jest się tam z Rochem, i podprowadzić element z magazynu.