PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 48847
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Witam mam pytanie czy nie wie ktos moze ile bedzie zajmowala aktualizacja na ps3 poniewaz mam ps3 12gb flash drive i nie wiem czy mi wystarczy do pogrania

ocenił(a) grę na 8
danielek929

Po pierwsze po cholere kupiłeś wersje 12 giga jak za 400 zł masz urzywke ps3 80 albo 120 giga a za 550 nówke ? I po drugie musisz mieć wolne 8 giga na gta v

HUBERTciawo

bo kupowalem dawno po premierze kurde bo jak wszystko usune to mi zostaje okolo 7 i nie wiem czy reszte az system tyle zajmuje

ocenił(a) grę na 8
danielek929

Przecierz to proste idź do media marku albo lepiej idź do salonu SONY i zapytaj się czy można zastąpić 12 giga które posiadasz na 80 i tyle

HUBERTciawo

w anglii kupowalem i nie mam paragonu :D czytalem ze nie starczy jak ktos ma 12 giga ale moge dysk dokupic wiec tak bede musial zrobic bo do tego jeszcze dojdzie gta online

ocenił(a) grę na 8
danielek929

To witaj w klubie ja moją konsole też kupiłem w angli 5 lat temu wersje 80 giga miałem 79 gier 30 filmów 50 zdjeć i pare piosenek i nigdy nie musiałem przejmować się pamięcią wiendz sam widzisz że 80 giga spokojnie ci wystarczy. Nie daj się namuwić na nic droższego bo 500 giga 120 to tylko strata pieniędzy nigdy tego nie zapełnisz tak szybko

ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

Witam. Że tak się wtrącę, miałeś dysk 80giga i zainstalowanych na nim gier 79? i filmy jeszcze? to ile zajmują gry na ps3? 500mb? chyba że maż na myśli że te 80gb wystarcza ci na savey do gier. nie kumam.

liquid_ice_man

ja wiem ze wiekszy mi nie potrzebny patrzylem ceny to roznica jest 10 funtow miedzy 320 a 500 giga...a mam pytanie orientujesz sie moze ze jak kupie dysk wloze go do konsoli to nie musze nic ustawiac czy cos ? czy od razu go czyta i smiga

danielek929

i czy potzrebuje ta klapke metalowa?

ocenił(a) grę na 9
danielek929

Potrzebujesz szufladkę na dysk (ok 30zł w sklepie), dysk wsadzasz, konsola go formatuje i jazda. Żadna filozofia:)

Indrid_Cold_84

okej dziekuje :) a bez tej szufladki nie pojdzie ? bo nie wiem gdzie to dostac

ocenił(a) grę na 9
danielek929

Bez szufladki dysku nie wsadzisz. Dostaniesz na allegro albo w sklepach z grami, po prostu:)

http://allegro.pl/uchwyt-kieszen-dysk-hdd-sony-ps3-super-slim-24h-i3515195811.ht ml
Tu masz np, oryginalna, niecałe 50zł z wysyłką, ja kupiłem nieoryginalną w sklepie Electronic Dreams na Jana Pawła w Warszawie, za 30 pare zł.
O tą: http://allegro.pl/kieszen-do-dysk-2-5-hdd-sony-ps3-super-slim-i3507241024.html

Indrid_Cold_84

oki rozumiem dzieki wielkie poszukam gdzies bo nie mieszkam w pl

ocenił(a) grę na 8
liquid_ice_man

Miałem 79 gier na płytach gry zawsze kupuje w lombardach a nie w w sklepie playstation nettwork

ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

ilośc gier odnosiłeś do pojemności dysku co wnioskuje z twojej wypowiedzi. bo co kogo obchodzi że maiłeś 79 gier skoro nie były one na twoim hdd ?

ocenił(a) grę na 9
danielek929

Najprawdopodobniej nie zainstalujesz calej gry na dysku (gdybys mial przerobioną) ,ale moze starczyc na taką półinstalacje niezbędną do grania,kiedy są instalowane niezbędne wazące pare GB pliki,bo konsola tak rozbudowanej gry z płyty (bez instalacji) nie uciągnie

AdrianQ

no juz wiem wszystko :)) dysk kupic i tyle :)

danielek929

Bierz jak największą pojemność. Gry PS3 wymagają instalacji. Jak w przyszłości pomyślisz o PlayStation Plus to bedziesz miał mase gier do ściągania, co miesiąc po kilka tytułów za darmo. Warto raz zaszaleć, pomyśleć na przyszłość, a potem mieć spokój :).
Sam byłem zmuszony niedawno zakupić do Xboxa 360 120GB przed premierą GTA V aby pomieścić grę na dysku, na inne rzeczy też się przyda :).
BTW. Niech niektórzy przedmówcy zajmie się ortografią, a nie grami.

Nethvoy

no wiem wlasnie blad zrobilem ze kupilem ta wersje ... mi to obojetnie jaki dysk bo i tak zaraz zmieniam na ps4 a sie podpalilem na gta :) i dlatego wlasnie musze kupic tylko ciezko jest znalesc ta szuflatke