Jak wyżej, który z głównych bohaterów najbardziej przypadł wam do gustu i dlaczego?
1.Michael- bo ma kryzys wieku średniego, nieudane małżeństwo, chodzi na przekomiczne psychoterapie, nie jest przykładnym ojcem choć się stara. Akcje z naćpaniem się rozwalają system :D
2. Trevor ma teksty godne psychopaty! prawie sikam ze śmiechu jak gram tą postacią :D
...chociaż dopiero mam 24,5% przejścia gry, więc trudno do końca stwierdzić... ale jak na razie ta dwójka mi trafiła w dziesiątkę!
1.Michael - Kryzys wieku średniego, ciekawa przeszłość, jego relację z rodziną, zainteresowanie filmami.
2.Trevor - Ma nawalone we łbie (świetne akcje jak się przełączamy na niego poza misją :), głębsza postać niż myślałem.
3.Franklin - Kompletnie nijaka postać. Kolejny bohater co chce się wybić. Właściwie potrzebny dla ogólnej fabuły był tylko na początku i końcu gry.
Trevor na pierwszy rzut oka wygląda jak postać robiona pod gimbusów, taki psychopata którym się wszyscy zachwycają. W sumie wyróżnia go tylko wygląd.
Michael to jedyna świetna postać z tej trójki.
Michael - Taki prawdziwy przywódca i najbardziej klimatowa postać do Los Santos,Problem z rodziną, porąbane misje w Nieznajomi i Dziwacy (znacznik : "?") i jego historia ;D