Ta gra to kompletne dno nie umywa się do poprzedniego sourca już o 1.6 nie wspominając jest za
szybka a fizyka strzelania to kompletna porażka strzelanie tylko full auto nic więcej dźwięk broni takich
jak ak47 czy inne bronie to tragedia
Nie chcę mówić, że moja racja jest lepsza niż Twoja bo to do niczego nie prowadzi natomiast z wypowiedzi zakładam, że grałem w CS;GO trochę więcej niż Ty, a nadmienię, że w 1.6 grałem kilka lat. Moje odczucia są nieco odmienne. Uważam,, że ta produkcja to pełnowartościowy następca 1.6. Owszem może kilka drobnych elementów można by zmienić. Jednak najważniejsze rzeczy jak np. mechanika gry pozostaje niezmienna chociażby hitboxy są takie same.
Odnośnie kwestii full auto. Gwarantuję Ci, że jakbyś pograł na rankedzie na poziomie co najmniej przeciętnym to używając fullauto będziesz zawsze zamykał tabelę :)
Pzdr
"hitboxy są takie same. " no raczej nie...
http://www.sk-gaming.com/content/52437-CSGO_Hitboxes_explained
Silver nie mający pojęcia i żadnej kompetencji, żeby wypowiadać się na temat wyższego poziomu rozgrywki.
Polecam:
https://docs.google.com/document/d/1VHfSvVdxFt5uEJ45H6mn0tTn3JA67KKYV4BL7eDF6X4/ edit?pref=2&pli=1
W csa gram od powstania tej gry, pominąłem CZ, i source. Od początku grę traktowałem jako rozrywkę, chwilę wytchnienia po całym dniu nauki/pracy. Zgodzę się, że GO to następca 1.6 ale tak chujowej oprawy się nie spodziewałem. Sama gra jest w porządku i szybko można się przestawić ale PO CO te wszystkie skiny, rangi i inne pierdoły? Hazard, robienie sieczki z mózgów dzieciakom poprzez skiny,skrzynki,rangi, MASA oszustów... Pięniążki muszą się zgadzać i jak słyszę od jakichś gnojków na serwerze " OOoooooooooooO jaka kosa" to szlag mnie trafia jaka różnica w postrzeganiu gracza jest gdy ma on drogie skórki... Robią małolatom sieczkę z mózgów... W ogóle sam system dobierania meczów jest nieprzemyślany. NIe ma znaczenia ile masz przegranych godzin. Mnóstwo jest również osób, które zakłądają sobie nowe konta i psują zabawę dla początkujących graczy.
"Silver nie mający pojęcia i żadnej kompetencji, żeby wypowiadać się na temat wyższego poziomu rozgrywki." KOMPETENCJI?! haha komentarz typowego CsoGOowego debila. Koleś ocenił sobie grę pod swoim kątem, może w source jest PRO a Ty mu wyjeżdżasz o "Wyższym poziomie rozgrywki"? :D pozdrawiam "boostowany goldzie" haha
W czym problem ze skinami...? Czepiasz się na siłę i tyle. Przecież człowieku nikt ci nie każe ich używać a co dzieciaki gadają to jak to dzieciaki takich się po prostu ignoruje. Hazard też jest fajną sprawą. Po obstawiać trochę meczyków czy pograć na jackpotach, bo czemu by nie? W końcu to dodatkowy fun.
Opcja z rangami tez jest spoko. Kolejne czepialstwo. Może nie do końca idealnie dopracowane ale spoko. A jak ci się nie podoba to idź grać faceity czy inne ligi ze swoimi ziomkami i po problemie z rangami. Będziesz miał to samo jakby rang nie było.
NIe czepiam się. Sam w to przecież gram. Troche mnie po prostu denerwuje, że z gier robi się w dzisiejszych czasach maszynki do zarabiania hajsu i na dodatek jeszcze ma to obrońców : "hazard TEŻ JEST FAJNĄ SPRAWĄ"
śmiechłem.
Wypisze wady i zalety Cs'a 1.6 i GO z własnego doswiadczenia
1.6 Zalety:
-można grać za free,nie trzeba mieć steam
-nie ma ruskow i jest zdecydowanie mniej dzieciakow
-gra ma specyficzny klimat jest kultowa i ogolnie mam do niej sentyment
-male wymagania sprzetowe,smiga na kazdym komputerze
-zajmuje kilkaset mb mozna pobrac ja bardzo szybko
-pioseneczki na poczatek rundy:D
1.6 Wady:
-slaba grafika
-dla poczatkujacych gra moze byc bardzo trudna
-troche dziwny tor lotu granatow
To by bylo na tyle wiecej wad nie wymysle
Go Zalety:
-bardzo dobra grafika
-nowe bronie
-poprawiony,bardziej realistyczny tor lotu granatow
-mozliwosc grania rankedow
-dobor podobnych skillowo przeciwnikow
- mozliwosc ogladania dowodow a w konsekwencji udzial w banowaniu cziterow
GO wady:
-bardzo uzalezniajaca,dzieciaki graja tylko dla rangi zeby moc sie nia chwalic
-niektorym czesto wyskakuja crashe i nie da sie dolaczyc ponownie do meczu co niejednokrotnie w moim przypadku konczylo sie banem na tydzien
-skrzynki z ktorych nic nie dropi a jednak tak duzo osob je otwiera,zupelnie jak hazard,kolejna rzecz po randze ktora przyciaga do tej gry dzieciaki
-czesto jednostronne mecze
-granaty zaczepne maja wedlug mnie zdecydowanie za maly dmg
-skiny ,ktore dla niejednego gracza sa najwazniejsze
To by bylo na tyle.
Co do GO to chyba kolega tylko zwiastun oglądał....
"-bardzo uzalezniajaca,dzieciaki graja tylko dla rangi zeby moc sie nia chwalic" - Co to ma do oceny gry?
"-niektorym czesto wyskakuja crashe i nie da sie dolaczyc ponownie do meczu co niejednokrotnie w moim przypadku konczylo sie banem na tydzien" - przerobiłem to i była to ewidentna wina sprzętu... nie podlega to ocenie.. poza tym pierwsze słyszę żeby przez crash nie można było ponownie dołączyć do meczyku.. a bana sevendejsa to dostaje się po opuszczeniu 3 meczy pod rząd...
"-skrzynki z ktorych nic nie dropi a jednak tak duzo osob je otwiera,zupelnie jak hazard,kolejna rzecz po randze ktora przyciaga do tej gry dzieciaki" - kolejna bezsensowna wada... jak już przy tym jesteśmy to warto wspomnieć o tym, że jest to powód dla którego ta gra powinna być za free (tak jak tf2)- TO JEST WADA.
"czesto jednostronne mecze" - to są sytuacje gdy poziom w drużynach jest wyrównany! i przewagę ma team pod który jest mapa..
"-granaty zaczepne maja wedlug mnie zdecydowanie za maly dmg" - ogólnie ciężko jest wkleić granata na front graczowi...
"-skiny ,ktore dla niejednego gracza sa najwazniejsze" WTF?! tego nie komentuje.
ale fakt faktem dzieciaki i ruskie to największa porażka tej gierki. Kto ma łeb i umie analizować rynek to zarobi.. w maju ubiegłego roku skrzynka łowcy była po 0.03E a teraz +- 0,8E