PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646697}
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16570
Assassin's Creed III
powrót do forum gry Assassin's Creed III

Jak myślicie dlaczego Connor ogoli głowę po obu stronach? Jest to część tradycji/kultury jego plemienia? Czy może zrobił to bo po prostu tak chciał?

jajko113

Przez to nie można założyć kaptura. Powinny mu odrosnąć i by miał takie jak dawniej.

ocenił(a) grę na 8
hr_dooku

Z tym założeniem kaptura to też masz racje poza tym dobrze mu było w takich włosach jakie miał.

ocenił(a) grę na 9
jajko113

To zdaje się jakiś zwyczaj kiedy się idzie na wojnę. Jak wbicie toporka w drzewo. Umalował się w barwy wojenne, wiadomo, ale nie wiem czy fryzurę też musiał zmieniać czy po prostu chciał.

ocenił(a) grę na 5
MatiZ_3

czy tylko ja jestem rozczarowany ac3? Pierwsze dwie części zawierały sekrety, tajemnice, tworzyły całą tą historie o wszechmocnych templariuszach którzy rządzą światem i że większość ludzi która odniosła sukces w historii posiadała jakiś artefakt pradawnych, a jak się skończyło? na czele templariuszy stoi dr vidic? Desmond włamuje się do głównego budynki abstergo i w 5 minut rozwala wszystkich templariuszy. Co się stało z innymi artefaktami, po co templariuszom te jabłko skoro i tak miał być koniec świata i czym by rządzili? Po co tak dużo jabłek a o innych tylko w 2jce wspomnieli. Współczesność pokazana tylko w śmiesznych jaskiniach czy metrze, tak ciężko wyjść na ulice? Templariusze ich szukają satelitami itp a oni sobie podróżują po całym świecie zbierając jakieś klucze o których nigdy mowy nie było.A samo zakończenie? zakończenie prawie jak w 1 części miało to być zakończenie serii. Plus pełno błędów przy których może człowieka szlak trafić jak koń zacinający się na każdym płotku czy nie wiadomo jak zauważający cię strażnicy. Jako fan asasyna jestem bardzo rozczarowany :/

ocenił(a) grę na 9
ZlyCzarny

Chyba tylko ty. AC3 to piękna, oryginalna, rozbudowana, ogromna gra.

MatiZ_3

I najłatawiejsza z części;) I zakończenie nie jest jak w I części;) raczej daje świetną furtke do kontynuacji Desmonda;)

ocenił(a) grę na 8
suicone

Say what..?! Niby w jaki to sposób...

ocenił(a) grę na 5
suicone

no zostawia furtke dlatego jest jak 1 część w której nic nie wiadomo i nagle koniec :P

ocenił(a) grę na 8
ZlyCzarny

Ale Desmonda już raczej nie zobaczymy...

MatiZ_3

Nie tylko On. Same metody walki są słabsze. Zacinający się koń i jeszcze kilka innych mankamentów by się znalazło. Na razie gram 5 dni, jestem w sekwencji 10, zrobiłem wszystkie misje poboczne, a najbardziej podobają mi się misje morskie.

ocenił(a) grę na 4
ZlyCzarny

Zgadzam się z Tobą w każdym aspekcie. Twórcy ewidentnie poszli na łatwiznę tworząc tę grę i mam dziwne wrażenie, że kolejne części będą już tylko gorsze.

ocenił(a) grę na 9
sim_dziwak

No rzeczywiście na łatwiznę. Pomysł na tą grę wymagał solidnego zmodyfikowania silnika. Dużym wyzwaniem była też kolonialna Ameryka z zupełnie inną architekturą, która wymagała zmianę podejścia do rozgrywki i stworzenie interaktywnego pogranicza. No i zupełnie nowe animacje bohatera. To tylko trochę, ale nie mam siły rozpisywać się po raz enty na ten temat. Gdyby twórcy poszli na łatwiznę to byłby kolejny AC w Europie, gdzie czują się już pewnie.

sim_dziwak

Ciekawe czy zdziwi Cię fakt, że gra powstawała od wydania na świat "dwójki", czyli od 2009 roku, co daje nam 3 lata, a nie jak w przypadku Brotherhooda i Revelations rok.

ocenił(a) grę na 8
John_Shepard

Do obu Panów powyżej: autor posta miał na myśli scenariusz AC3 a nie stronę techniczną, nad którą dłubali w Ubi przez 3 lata.