o ile pamiętam z odcinków emitownych wcześniej w soboty,to jakoś nie przypomiam sobie żadnego konkretnego zakończenia,chyba że przegapiłam ostatni odcinek,pamięta kotś może???,bo mnie to nurtuje a do końca jeszcze daleko
Ostatni odcinek jest taki jak reszta- "codzienne" wydarzenia z życia Zorro. Tym razem chodziło o uniewinnienie Bernardo.
Ja też włąsnie chciałam wiedzieć jak się wszystko zakończyło... czyli Zorro się nie ujawnia?A ja chciałam zobaczyć mine jego ojca jak się dowie kim to jest na prawdę jego synek ;)
Z tego co widzę, w taj całej dyskusji, to ojciec Diega rzeczywiście dowiaduje się o podwójnym życiu syna, ale bardzo długo nie wiedział... Ja bardzo czekałam na taki odcinek, ale niestety przegapiłam. A dodając poprzedni komentarz zasugerowałam się, wcześniejszą wypowiedzią 'Phea' - że serial kończy się zwyczajnym dniem z życia Zorro i myślałam, że Diego się nie ujawnił.
Chętnie znowu obejrzałabym przygody Zorra i zobaczyła zakończenie całego serialu ;)
Ostatniego odcinka również nigdy nie zobaczyłem, bo wydaje mi się, że ten zaprezentowany w TVP to był normalny odcinek, w żaden sposób nie kończący serialu ;] Może po prostu nasza teleVizja, nie wykupiła wszystkich odcinków, co przecież w tym kraju jest możliwe xD
no ja też żałuje,że sie nie wyda,kim jest zorro myślałam,że ostatni odcinek będzie jakis taki inny,a nie zwyczajny dzień, że sie wyda przed innymi bohaterami,bo jego jego ojciec sie dowiedział wcześniej,pamiętam jest taki odcinek w którym sie to okazuje,fajny taki ,ale jeszcze dłuugo do niego
Cóż, było kilka satysfakcjonujących odcinków :D np. te wszystkie, gdzie prawie się wydało kim jest Zorro no i ten, gdzie ojciec się wreszcie dowiedział (czekam na ten odcinek od tygodni!!!!)
to wnioskuje,że mamy podobne upodobania do tych "satysfakcjonujących "odcinków,bo mi się też te najbardziej podobają
Proponuje poczytac tutaj http://www.tv.com/zorro/show/281/episode_listings.html?season=3 [www.tv.com/zorro/show/2...]
Streszczeniea kazdego odcinka (po angielsku)
A, to przepraszam. Te streszczenia zmieniają rzeczy postać... Widać w gazecie TV źle podali który odcinek jest ostatni...
A jak ojciec Diega dowiedział się o tym. I który to odcinek (numer mniej-więcej) Musiał się ostro zdziwic
Nie znalazłem takiego odcinka, w którym Alejandro domysla się że Diego to Zorro, natomiast w odcinku Amnesty for Zorro 2x13 wychodzi na jaw, że Alejandro wiedział o tym od dawna i zdradza się z tą wiedzą powstrzymując syna przed ujawnieniem się.
też jestem ciekawa,w tym odcinku co to sie wydaje mówi tylko,że wiedział od dawna,ale skąd on to wiedział to nie wiem,może przegapiłm jakieś wcześniejsze odc
http://www.tv.com/zorro/auld-acquaintance/episode/68324/summary.html?tag=ep_list ;title;3 [www.tv.com/zorro/auld-a...]
takie jest zakonczenie ale niestety tvp2 raczej nei wyemituje tego odcinka bo nie wykupilo widocznie 3 serii;/ Szkoda bo ciekawe byb yblo zdemaskowanie Zorra:D.
Witam mam namiary na całą serie zorro tj. 78 odcinków (1 i 2 seria) w pl rip z tvp2 oraz 3 serie wszytkie 4 odcinki niestety sa one po angielsku, może ktoś robi napisy do filmów i chcialby przetłumaczyć te 4 ostatnie odcinki seriii? jestem pewnien że wiele osob było by wdzięcznych.
3 seria jest na youtube.com ale w języku angielskim. W ostatnim odc zostaje na głos powiedziane , ze Diego to Zorro i.... obejrzyjcie sami :)
a możesz podać te namiary z opisami wszystkich odcinków Zorro z 1957 proszę czekam odp ?
a nie chce zdenerwować możesz podać tą stronę bo jestem na jakiejś ale nie jestem pewny czy to ta