PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110859}

Zorro

1957 - 1959
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12495
8,0 6 krytyków
Zorro
powrót do forum serialu Zorro

o ile pamiętam z odcinków emitownych wcześniej w soboty,to jakoś nie przypomiam sobie żadnego konkretnego zakończenia,chyba że przegapiłam ostatni odcinek,pamięta kotś może???,bo mnie to nurtuje a do końca jeszcze daleko

ocenił(a) serial na 10
wera086

Ostatni odcinek jest taki jak reszta- "codzienne" wydarzenia z życia Zorro. Tym razem chodziło o uniewinnienie Bernardo.

ocenił(a) serial na 10
wera086

Ja też włąsnie chciałam wiedzieć jak się wszystko zakończyło... czyli Zorro się nie ujawnia?A ja chciałam zobaczyć mine jego ojca jak się dowie kim to jest na prawdę jego synek ;)

Mademoiselle

Przecież don Alejjandro o wszystkim wiedział i wspierał don Diega ;p

ocenił(a) serial na 10
Ni3men

Z tego co widzę, w taj całej dyskusji, to ojciec Diega rzeczywiście dowiaduje się o podwójnym życiu syna, ale bardzo długo nie wiedział... Ja bardzo czekałam na taki odcinek, ale niestety przegapiłam. A dodając poprzedni komentarz zasugerowałam się, wcześniejszą wypowiedzią 'Phea' - że serial kończy się zwyczajnym dniem z życia Zorro i myślałam, że Diego się nie ujawnił.
Chętnie znowu obejrzałabym przygody Zorra i zobaczyła zakończenie całego serialu ;)

Mademoiselle

Ostatniego odcinka również nigdy nie zobaczyłem, bo wydaje mi się, że ten zaprezentowany w TVP to był normalny odcinek, w żaden sposób nie kończący serialu ;] Może po prostu nasza teleVizja, nie wykupiła wszystkich odcinków, co przecież w tym kraju jest możliwe xD

ocenił(a) serial na 10
wera086

no ja też żałuje,że sie nie wyda,kim jest zorro myślałam,że ostatni odcinek będzie jakis taki inny,a nie zwyczajny dzień, że sie wyda przed innymi bohaterami,bo jego jego ojciec sie dowiedział wcześniej,pamiętam jest taki odcinek w którym sie to okazuje,fajny taki ,ale jeszcze dłuugo do niego

ocenił(a) serial na 10
wera086

Cóż, było kilka satysfakcjonujących odcinków :D np. te wszystkie, gdzie prawie się wydało kim jest Zorro no i ten, gdzie ojciec się wreszcie dowiedział (czekam na ten odcinek od tygodni!!!!)

ocenił(a) serial na 10
wera086

to wnioskuje,że mamy podobne upodobania do tych "satysfakcjonujących "odcinków,bo mi się też te najbardziej podobają

wera086

Proponuje poczytac tutaj http://www.tv.com/zorro/show/281/episode_listings.html?season=3 [www.tv.com/zorro/show/2...]

Streszczeniea kazdego odcinka (po angielsku)

ocenił(a) serial na 10
wera086

A, to przepraszam. Te streszczenia zmieniają rzeczy postać... Widać w gazecie TV źle podali który odcinek jest ostatni...

ocenił(a) serial na 10
Phea

A jak ojciec Diega dowiedział się o tym. I który to odcinek (numer mniej-więcej) Musiał się ostro zdziwic

KateFox

Nie znalazłem takiego odcinka, w którym Alejandro domysla się że Diego to Zorro, natomiast w odcinku Amnesty for Zorro 2x13 wychodzi na jaw, że Alejandro wiedział o tym od dawna i zdradza się z tą wiedzą powstrzymując syna przed ujawnieniem się.

ocenił(a) serial na 10
wera086

też jestem ciekawa,w tym odcinku co to sie wydaje mówi tylko,że wiedział od dawna,ale skąd on to wiedział to nie wiem,może przegapiłm jakieś wcześniejsze odc

ocenił(a) serial na 10
wera086

http://www.tv.com/zorro/auld-acquaintance/episode/68324/summary.html?tag=ep_list ;title;3 [www.tv.com/zorro/auld-a...]
takie jest zakonczenie ale niestety tvp2 raczej nei wyemituje tego odcinka bo nie wykupilo widocznie 3 serii;/ Szkoda bo ciekawe byb yblo zdemaskowanie Zorra:D.

ewelina_7733445

Witam mam namiary na całą serie zorro tj. 78 odcinków (1 i 2 seria) w pl rip z tvp2 oraz 3 serie wszytkie 4 odcinki niestety sa one po angielsku, może ktoś robi napisy do filmów i chcialby przetłumaczyć te 4 ostatnie odcinki seriii? jestem pewnien że wiele osob było by wdzięcznych.

ocenił(a) serial na 9
czarny88

3 seria jest na youtube.com ale w języku angielskim. W ostatnim odc zostaje na głos powiedziane , ze Diego to Zorro i.... obejrzyjcie sami :)

ocenił(a) serial na 10
Cucaracha

Tja, ale nic z tego nie wynika... A szkoda.

ocenił(a) serial na 10
czarny88

y mam poytanie ty znasz wszystkie odcinki zorro 1 sezonu i 2 odp pilne

ocenił(a) serial na 10
czarny88

a możesz dać te namiary opisów tych odcinków Zorro

ocenił(a) serial na 10
czarny88

a możesz podać te namiary z opisami wszystkich odcinków Zorro z 1957 proszę czekam odp ?

krzyk3

mam sa na jednym z chomików odezwij sie na priv to podam:)

ocenił(a) serial na 10
czarny88

a nie chce zdenerwować możesz podać tą stronę bo jestem na jakiejś ale nie jestem pewny czy to ta

krzyk3

http://ch omikuj.pl/czarny1888 niedługo tam beda wszystkie odcinki:)

ocenił(a) serial na 10
czarny88

ok to fajnie a opisy seriali

krzyk3

jakie opisy seriali bo nie rozumiem?

wera086

jak to co zrobił, poleciał w ch#%a jest nawet takie powiedzenie " Lecisz w ch#%a jak Zorro w ostatnim odcinku"