PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8856
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Mam obawy o tv4!

ocenił(a) serial na 10

mam nadzieję, że nie przerwą emisji Rebelde. Bo oni tak potrafią. Rozumiem Polsat czy Tvp, bo mają dużą oglądalność. Tv4 ma tak małą, a i tak przerwali Beverly Hills 90210, później Saint-Tropez, mam nadzieję że Rebelde dadzą do końca.

parmacki

Tez mam taka nadzieje.To jest super telcia i mam nadzieje ze ja puszcza do konca.Jestes moim zyciem puscili do konca wiec mam nadzieje ze to tez puszcza.Beverly...i Saint...byly juz kiedys emitowane w telewizji wiec moze dlatego nie puscili do konca ale to emituja pierwszy raz wiec mam nadzieje ze bedziemy mogli ja ogladac do konca

ocenił(a) serial na 10
monia_4_16

ja sie jednak boje, przeciez to ma tylke odcinków..zadko sie spotyka taka ilośc. Może im sie nie bedzie chciało...jak coś to napiszemy petycje:):)

użytkownik usunięty
bdavis

przecież enamorarte (młodzieńcza miłość) też puścili do końca :D więc tej na pewno nie przerwą. A tem te seriale typu Beverli Hills to był serial podzielony na sezony a to jest telenowela

parmacki

Dowiedzialam sie ze tv4 wykupilo narazie 200 odc.wiec napewno je puszcza ale mam nadzieje ze reszte tez

użytkownik usunięty
monia_4_16

Fajnie! Ja też mam taką nadzieję. A skąd wiesz?

parmacki

Hej zapraszam was serdecznie na forum o RBD www.rbdrulezz.fora.pl ...znajdziecie tam wiele informacji, filmików i zdjęć o zespole i serialu ;)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Hej, mieszkam we Wroclawiu i u mnie niestety przerwali emisje serialu bo w tym czasie zaczeli puszczac w tv4 jakis zakichany program regionalny telewizji Odra!!! :/ masakra

ocenił(a) serial na 10
anshi9

No właśnie!!!
Kiedyś zamiast Zbuntowanych była jakaś filharmonia:/
Podobno od poniedziałku ma być wszystko po staremu,czyli Rebelde,a nie telewizja ODRA!

ocenił(a) serial na 10
Mimi_2

niestety, u mnie nadal odra i chyba tak zostanie ://///

ocenił(a) serial na 10
anshi9

Tak dalej jest Odra.Miałam o tym napisac że nic sie nie zmieniło,ale zapomniałam.

ocenił(a) serial na 10
Mimi_2

Dzwonilem do nich, powiedzieli, ze pierwszą serię wyemitują, co do drugiej nie wiadomo. Znając tą tv4 to przerwią :/ i ominie nas 205 odcinków. no i ostatniego nie zobaczymy:/

parmacki

zostaje nam nauczenie sie hiszpańskiego i sciaganie oscinkow po tym jezyku, lub nauczenie sie rumuńskiego, bo tez na jakimś forum sa odcinki z napisami rumunskimi