mam nadzieję, że nie przerwą emisji Rebelde. Bo oni tak potrafią. Rozumiem Polsat czy Tvp, bo mają dużą oglądalność. Tv4 ma tak małą, a i tak przerwali Beverly Hills 90210, później Saint-Tropez, mam nadzieję że Rebelde dadzą do końca.
Tez mam taka nadzieje.To jest super telcia i mam nadzieje ze ja puszcza do konca.Jestes moim zyciem puscili do konca wiec mam nadzieje ze to tez puszcza.Beverly...i Saint...byly juz kiedys emitowane w telewizji wiec moze dlatego nie puscili do konca ale to emituja pierwszy raz wiec mam nadzieje ze bedziemy mogli ja ogladac do konca
ja sie jednak boje, przeciez to ma tylke odcinków..zadko sie spotyka taka ilośc. Może im sie nie bedzie chciało...jak coś to napiszemy petycje:):)
przecież enamorarte (młodzieńcza miłość) też puścili do końca :D więc tej na pewno nie przerwą. A tem te seriale typu Beverli Hills to był serial podzielony na sezony a to jest telenowela
Dowiedzialam sie ze tv4 wykupilo narazie 200 odc.wiec napewno je puszcza ale mam nadzieje ze reszte tez
Hej zapraszam was serdecznie na forum o RBD www.rbdrulezz.fora.pl ...znajdziecie tam wiele informacji, filmików i zdjęć o zespole i serialu ;)
Hej, mieszkam we Wroclawiu i u mnie niestety przerwali emisje serialu bo w tym czasie zaczeli puszczac w tv4 jakis zakichany program regionalny telewizji Odra!!! :/ masakra
No właśnie!!!
Kiedyś zamiast Zbuntowanych była jakaś filharmonia:/
Podobno od poniedziałku ma być wszystko po staremu,czyli Rebelde,a nie telewizja ODRA!
Tak dalej jest Odra.Miałam o tym napisac że nic sie nie zmieniło,ale zapomniałam.
Dzwonilem do nich, powiedzieli, ze pierwszą serię wyemitują, co do drugiej nie wiadomo. Znając tą tv4 to przerwią :/ i ominie nas 205 odcinków. no i ostatniego nie zobaczymy:/