Witam wszystkich fanów The Americans :) Czy tłumaczy ktoś te odcinki? Jeżeli ktoś ma wiedzę, bądź namiary do napisów to proszę o podanie :( Pozdrawiam i za ewentualne info dziękuje :)
jak korzystasz z allplayera to jest tam opcja pobierania napisów, po kilku dniach od emisji odcinka pojawiają się polskie napisy. Ale polecam też angielskie, które są od razu dostępne. Język, którym się posługują w tym serialu jest na tyle prosty,że z oglądaniem z napisami angielskimi nie powinno być problemu. Pozdro
jest jakaś straszna padaka z napisami do tego serialu. Zazwyczaj było opóźnienie tygodniowe. Teraz już się sporo przedłuża...
Wiem, że ludzie to robią za darmo pro publico bono, ale niech ktoś da info w przybliżeniu co się dzieje, bo męczy codzienne sprawdzanie czy już są...
Na n24 pojawiła się informacja odnośnie napisów dodana przez Yungar: "Najpierw Black Sails, potem Justified, potem The Americans" ... także myślę że niestety przyjdzie nam poczekać dłużej na napisy. Chyba że ktoś coś wie na temat 3 sezonu z lektorem w PL telewizji, ale znowu lektor zabija każdy serial...
Sezon 3 od 7 kwietnia na FOX o 22. Gość od napisów nabrał roboty i mu zwisa,a nie powinno tak być.Albo niech odda komuś tłumaczenie.Lektor mi nie przeszkadza i zawsze mnie dziwi taka"jazda" że lektor"zabija" serial.Każdy ma swoje preferencje oglądania.Starsi też oglądają podobne seriale i czasem literki za szybko uciekają :) Amerykanie to świetny serial i chwilowa"nuda"mi nie przeszkadza,ale czuję że będzie jeszcze ostro :)
mieliście kłopot ze znalezieniem bo jak się okazało ktoś je usunął, dodałem je znowu do napi jakby dalej były sukcesywnie usuwane to mogę wysłać na maila
No niby są napisy ale nie pasują do mojej wersji czyli The.Americans.2013.S03E08.PROPER.HDTV.x264-KILLERS :( Próbowałem dopasować ale mi nie idzie.... Zresztą te napisy są bardzo amatorskie. Oglądalem 7 ep z napisami od tego autora i są mocno średnie bez korekty itp. Lepiej poczekać na literki od Yungara. Może i wolno tłumaczy ale porządnie i hurtowo czyli gdy skończy Black Sails i Justified to napisy do The americans będa się ukazywać szybko odcionek po odcinku. Pewnie wtedy już sezon się zakonczy wiec nie trzeba będzie czekać tydzień.
Na n24 są napisy do odc. 9 i 10. Z góry proszę o wyrozumiałoścć Do odc. 11 w drodze.