PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663711}

Zawód: Amerykanin

The Americans
2013 - 2018
7,7 7,8 tys. ocen
7,7 10 1 7800
8,1 8 krytyków
Zawód: Amerykanin
powrót do forum serialu Zawód: Amerykanin

Witam wszystkich fanów The Americans :) Czy tłumaczy ktoś te odcinki? Jeżeli ktoś ma wiedzę, bądź namiary do napisów to proszę o podanie :( Pozdrawiam i za ewentualne info dziękuje :)

ocenił(a) serial na 9
chris3110

jak korzystasz z allplayera to jest tam opcja pobierania napisów, po kilku dniach od emisji odcinka pojawiają się polskie napisy. Ale polecam też angielskie, które są od razu dostępne. Język, którym się posługują w tym serialu jest na tyle prosty,że z oglądaniem z napisami angielskimi nie powinno być problemu. Pozdro

ocenił(a) serial na 8
chris3110

jest jakaś straszna padaka z napisami do tego serialu. Zazwyczaj było opóźnienie tygodniowe. Teraz już się sporo przedłuża...
Wiem, że ludzie to robią za darmo pro publico bono, ale niech ktoś da info w przybliżeniu co się dzieje, bo męczy codzienne sprawdzanie czy już są...

1z1000

Na n24 pojawiła się informacja odnośnie napisów dodana przez Yungar: "Najpierw Black Sails, potem Justified, potem The Americans" ... także myślę że niestety przyjdzie nam poczekać dłużej na napisy. Chyba że ktoś coś wie na temat 3 sezonu z lektorem w PL telewizji, ale znowu lektor zabija każdy serial...

magika78

Sezon 3 od 7 kwietnia na FOX o 22. Gość od napisów nabrał roboty i mu zwisa,a nie powinno tak być.Albo niech odda komuś tłumaczenie.Lektor mi nie przeszkadza i zawsze mnie dziwi taka"jazda" że lektor"zabija" serial.Każdy ma swoje preferencje oglądania.Starsi też oglądają podobne seriale i czasem literki za szybko uciekają :) Amerykanie to świetny serial i chwilowa"nuda"mi nie przeszkadza,ale czuję że będzie jeszcze ostro :)

ocenił(a) serial na 8
chris3110

Pojawiły się literki do 3x07, niejaki Sierściuch jest autorem :)

ocenił(a) serial na 10
maly_ostr

a gdzie ten napisy można znaleźć bo jakbym ich nie szukał tak nie widzę

ocenił(a) serial na 8
klopsik997

mieliście kłopot ze znalezieniem bo jak się okazało ktoś je usunął, dodałem je znowu do napi jakby dalej były sukcesywnie usuwane to mogę wysłać na maila

ocenił(a) serial na 8
maly_ostr

właśnie - gdzie?

ocenił(a) serial na 8
1z1000

n24 albo w napi

ocenił(a) serial na 9
maly_ostr

No niby są napisy ale nie pasują do mojej wersji czyli The.Americans.2013.S03E08.PROPER.HDTV.x264-KILLERS :( Próbowałem dopasować ale mi nie idzie.... Zresztą te napisy są bardzo amatorskie. Oglądalem 7 ep z napisami od tego autora i są mocno średnie bez korekty itp. Lepiej poczekać na literki od Yungara. Może i wolno tłumaczy ale porządnie i hurtowo czyli gdy skończy Black Sails i Justified to napisy do The americans będa się ukazywać szybko odcionek po odcinku. Pewnie wtedy już sezon się zakonczy wiec nie trzeba będzie czekać tydzień.

ocenił(a) serial na 8
Jarek Bachanek

Na n24 są napisy do odc. 9 i 10. Z góry proszę o wyrozumiałoścć Do odc. 11 w drodze.

hrabol

na nap...isy24 w tej chiwli są do odcinków 3x06 a następnie jest tylko 3x10.
na open...subtitles są do 3x07 i 3x08, dalej nie ma.
odcinek 3x09 dla odmiany można pobrać przez na...pi.

jakiej są jakości nie wiem, bo jeszcze nie zdążyłam obejrzeć. może komuś sie przyda :)