PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180202
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

czy ktoś wie jaki tytuł ma piosenka, której słuchał Desmond? wydaje mi się, że piosenka tej samej wokaliski została użyta w filmie 'Przerwana lekcja muzyki'
z góry dzięki :)

LeiA

z tego co pamietam to bylo chyba "make your kind of music" ;)

Polish

tak, tak. to jest "Make your own kind of music". tekst beznadziejny i zwrotka, ale refren.. boooomba ;D

Gryzio

no cóż "own" zapomniałem. jasne, że chodzi o "make your own kind of music" mamy cass ;]

ocenił(a) serial na 10
LeiA

to Mama Cass- Make your own kind of music
:))

ocenił(a) serial na 10
Loona_

Genialna piosenka - słucham jej w kółko ...
:)
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
LeiA

Ehh.. scena, kiedy Jack wszedł do bunkru, włączyła się ta ZAJEBISTA piosenka, oraz pokazane komputery taśmowe z lat 60 i szklana kopuła nad nimi, poczułem się, jakbym oglądał jakiś film SF z tych czasów! Moja ulubiona scena.

A piosenka... uwielbiam disco, ale 'Make your own kind of music', i zwłaszcza ten refren... po prostu WYMIATA!!! Odkąd ją zassałem, słucham co najmniej 5 razy dziennie :D!!!
Warto również zwrócić uwagę na inne piosenki zespołu The mamas and the papas, zwłaszcza 'If you're going to San Francisco', natomiast jak ktoś chce posłuchać muzy w tym genialnym klimaciku lat 60, takim, jaki serwuje 'Make your own kind of music', to ściągnijcie:

Cliff Richards - Congratulations
Cliff Richards - Summer Holiday
Marvin Gaye - Aint No Mountain High Enough
Otis Redding - Sittin' On The Dock Of The Bay (może nie ten klimat, ale ogromnie warte posłuchania!)
Sly & The Family Stone - Dance To The Music (j/w)

Jakby ktoś chciał posłuchać dobrej, starej muzy i koniecznie chce tytułów piosenek z lat 70, 80, i - częściowo - 60, niech pisze do mnie! (w tym temacie)...
Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
Bruce_Lee

Ale wtopiłeś z tą 'If you're going to San Francisco'.Przecież to najbardziej znana piosenka Scotta Mckenzie.Też świetna ale niestety nie autorstwa Mamas And Papas.Ale byłeś blisko bo oni napisali "California dreamin' " a to niedaleko od SF =).

polishchaser1

http://www.youtube.com/watch?v=UNmFYwqJrHA [www.youtube.com/watch?v...] może Wam się przyda ;)

LeiA

http://www.losthatch.com/songs.aspx- [www.losthatch.com/songs...] na tej stronie sa wszytkie piosenkiz serialu