PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17596
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

http://www.filmweb.pl/news/Thomas+Gibson+zwolniony+z+obsady+%22Zab%C3%B3jczych+u mys%C5%82%C3%B3w%22-118920

Dla mnie trochę szok i w sumie nie wiadomo czy to nie będzie ostatni sezon serialu.

adamo001

Nie, no w takim wypadku już lepiej zakończyć serial niż kontynuować bez Hotcha :( Może się jeszcze jakoś dogadają.

kadmina

W sumie wątpie. Na tvbythenumbers twierdzą, że wyniki pozostaną bez zmian, ale szczerze wątpie, bo o 21 w środy będzie potężna konkurencja.
Co prawda jego odejście nie skreśla serialu (patrz CSI po odejściu Grissoma), ale wiadomo, że będzie inaczej.

kadmina

Jeszcze czytałem na spoilertv.com, że sporo osób mówi, że Prentiss powinna go zastąpić, ale musieliby przekonać aktorkę, żeby grała w każdym odcinku.

adamo001

Powrót Emily chyba jest najlepszym z możliwych rozwiązań (oprócz pozostawienia Hotcha w serialu). Ja do tej pory tęsknię za Gideonem, a tu kolejna ulubiona postać znika na dobre.

kadmina

Jak dla mnie zamkną jego wątek, że Mr Stratch go zaatakuje lub syna i coś koło tego będzie się kręcić prawie w 100%.

adamo001

Niech tylko zakończą pozytywnie wątek Hotcha, bo ilość nieszczęść spadająca na tych agentów jest zatrważająca :)

kadmina

Nie wiem, ale wydaje mi się, że rozstaną się z nim definitywnie, ale będzie to z hukiem.