PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=799265}

Yellowstone

2018 - 2024
8,1 38 tys. ocen
8,1 10 1 37914
7,9 15 krytyków
Yellowstone
powrót do forum serialu Yellowstone

Szok,ale temat się chyba przejadł ,pomysły skonczyły ! Ileż mozna słuchać nadąsanej na cały świat Beth itd itp w koło macieju już niczego nie wymyslą niestety! Juz niektóre rozwiązania w czwartym sezonie były głupie i nieprawdopodobne ale koncówka pierwszego odcinka sezonu piątego to już ŻENADA! I teraz bedziemy ogladac płaczącą indiankę przez 5 odcinków ALE TO JUZ BYŁO .....SZKODA!

ocenił(a) serial na 9
lupus198116

Dla mnie aż tak słabe nie było i rozkręca się ale faktyczne to powinien być ostatni sezon żeby zakończyć na przyzwoitym poziomie a nie kręcić na siłę.

ocenił(a) serial na 7
lupus198116

Takie klasyczne, amerykańskie, męczenie buły. Jak zacząłem ten 5 sezon oglądać, to tak sobie pomyślałem, że powinni jednak poprzestać na 4. Zrobić 4 serie na dobrym poziomie to i tak sztuka, a jak się coś na siłę przedłuża, to się robi klasyczny zjazd.

ocenił(a) serial na 10
lupus198116

Dawać więcej płaczącej nieszczęśliwej Moniki, widzowie wytrzymają :D

dalyte

No dokładnie, ona chyba najlepiej gra płaczliwą marudę bo scenariusz ciągle podsuwa jej takie wydarzenia, które tego wymagają

ocenił(a) serial na 8
lupus198116

Czyli niestety to samo co w czwartym sezonie. Szkoda, że niepotrzebnie ciągną tak klimatyczny serial jak nie mają pomysłów.

ocenił(a) serial na 3
lupus198116

Wg mnie niemalże każdy odcinek (obejrzałem cztery póki co) prezentuje bohaterów z IQ 60. Tak to kręcą, żeby ktoś zrobił jakiś przypał, którego by nie było, gdyby postać z serialu użyła szarych komórek. Sami robią problemy, żeby potem się z nich wykaraskać – wszystko kręcone na siłę.
Np. rodząca mająca skurcze jedzie samochodem w nocy po autostradzie - hmmmm, ciekawe jak to może się skończyć. Lub dawanie konia J. Duttona początkującemu kowbojowi, hmmmm. Lub burda w barze z udziałem kluczowej postaci – hmmmm.

Takie to wszystko mdłe, głupiutkie, naiwne. Do tego zachowują się jak gbury – ale to chyba się zmieniało w trakcie całego serialu. Niemniej jednak razi to w oczy.
Podsumowałbym to tak — idiokracja.

NI3WI3M

Zgadzam się, sporo scen jakby bohaterem był półidiota bez krzty racjonalnego myślenia.

ocenił(a) serial na 7
lupus198116

zgadzam się całkowicie! pierwsze trzy sezony były super, ale potem to już zjazd totalny, zabieram się za 5 sezon ale jak tak nisko go oceniacie to się zastanawiam czy nie szkoda czasu :)

ocenił(a) serial na 10
lupus198116

Uwielbiam ten serial ale 5 sezon chyba nie jest potrzebny, ledwo go ogladam jestem na 6 odcinku i się nudzę, traci to swój klimat który był na początku

ocenił(a) serial na 9
adrianl0

Przecież ma być jeszcze jeden.

ocenił(a) serial na 10
lupus198116

GENIALNY ! AH OH WSPANIALY !

ocenił(a) serial na 5
lupus198116

Ja aktualnie oglądam to już tylko dla beki. Tam nie ma żadnej normalnej postaci. Wszyscy są tak od sztampy odrysowani, że to przechodzi pojęcie.