czy ja dobrze usłyszałam w zapowiedzi 47 odcinka, że violetta powie do leona te quiero (kocham cię)? Ja chce tego !♥♥♥
Powie "yo tambien te amo", czyli "ja także Cię kocham".
Wydaje mi się, że to będzie po prostu kolejny sen Violi.
Jak przeczytałam ten temat to nie wiedziałam o co chodzi, ale też pierwsze co to mi się skojarzyło z snem ;)
Albo sen, albo zaraz doda, że kocha go jak przyjaciela i nie chce kłótni i bla bla bla.
Są dwie możliwości:
1. Sen
2. Powie "Też cie kocham, aleee..." i zjebie całą scenę :)
Przepraszam za słownictwo, ostatnio mnie ponosi :(
Też cię kocham, ale nie możemy być razem.
Też cię kocham, ale jesteś poj ebbbem.
Też cię kocham, ale jestem zbyt głupią i tępą dziewką żeby ci to powiedzieć w realu
Też cię kocham, ale nie chcę ranić Diego (ale pojechałam :P)
Też cię kocham, ale mamy swoje życie i nie będziemy już razem.
Też cię kocham, alee...
Pierwsze, bardzo realne, że tak powie. Nie chcę ranić Diega, tu pojechałaś, konkretnie xxxxd
Jak można być z jednym chłopakiem i ciągle śnić o innym? Ale tak to jest gdy się jest z kimś, tylko po to by z kimś być <Violka>
"Też cię kocham, ale wiem, że ty wybrałeś tą uroczą Polkę o pseudonimie Tears" XD
Ojeju,
Yo tambien te amo pero yo soy para te amiga. Tu amas Zuza.
Jestem pewna, że to jest w 100% poprawne ^^ Żartuję, ale przesłanie jest jasne :P
to pewnie będzie sen bo są tak samo ubrani i są w studiu :/
Tylko to może nie będzie jej sen tylko Leona, fajne by było :)
O a tak wgl to Leon musi wybrać pomiędzy Larą a Violettą, pewnie wybierze Larę bo tak to ona nie kłóciłaby się z nim o zdjęcie...
Y, ja zakładam że to po prostu zwykłe zdjęcie Violki, Też bym nie skakała z radości jakby mój facet nosił fotkę swojej byłej.
Albo to słit focia Leonetty
Też pomyślałam że to albo jej zdjęcie albo jak są na nim razem :) a po co ona wgl te zdjęcia wyrzucała ? :)
:) wiecie morze gdzie mogę obejrzeć w necie transmisję violetty z disney channel? bo mi Disney dzisiaj nie chce działać :/
Na tej fotografii na 100% byli León i Violetta.
Oto dowody, które potwierdzają ten fakt:
1. Violetta zerwała zdjęcia, na których widniały wizerunki jej i Leóna.
2. W zapowiedzi przez krótką chwilę było pokazane to zdjęcie. Lara kłóciła się z Leónem z powodu posiadania przez niego fotografii. Pytała, dlaczego chłopak ma fotkę z Vilu. Dosłownie przez ułamek sekundy można było zauważyć na niej parę.
1. To nie sen, bo w snach oraz w wyobrażeniach jest taka biaława poświata na rogach i widok jest jaśniejszy.
2. Może jeszcze nie wiecie, ale Leonetta do siebie powróci chyba w 67.
3. W ostatnich odcinkach ma podobno być aż 4 pocałunki Leonetty, w tym jeden w finałowym odcinku przy piosence Nuestro Camino.