PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy Pablo w końcu odpuścili Fran?
Fran będzie miała swoją główną rolę?
Kiedy pojawi się Federico?
Czy Pablo i reszta poznają się na Jackie i jak?
Jak poznają, że Esmeralda to aktorka?
Pablo przeprosi Angie?
Co będzie z Ramallo i Olgą?
Diego się naprawdę zakocha w Violettcie czy będzie chciał ją tylko poderwać?
Co będzie na koniec sezonu z Ludmiłą?
Leonetta będzie razem?

KeThA

Będzie potem miała 2 dzieci z Peetą ♥♥♥♥
I Kosogłosa mają na 2 części podzielić :D
jUPI ♥

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

WTF?! :O Jaką dwójkę, kurde, dzieci?! :O

KeThA

Moja kumpela czytał i opowiedziała, że potem w przyszłości ona będzie miała z nim dwójkę dzieci ♥ Jam za PEETą jestem, a Finnick ♥ahhhh ♥
Ogólem zajebisty był <33333

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki. Co Broduey na to, że Maxiemu podoba się Camila?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Nie było chyba nic na ten temat, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Mnie też i to, że do tej pory nic a jeszcze potem nic, to już w ogóle.

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

No wiem... Tym bardziej po 26 odcinku (czemu to nie może być już za nami tylko robią przerwę?!) to już w ogóle... No ale cóż, to serial DCH. Nie wymagajmy zbyt wiele realności.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

To prawda. Kiedy wyda się, że German to nowy pianista? Maxi już nie jest w zespole? Czemu Tomas nie wróci? Taki był po prostu scenariusz czy coś nie tak z aktorem?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Znaczy, zasadniczo w 1 wersji scenariusza Tomaszek miał być z Violką i te sprawy, ale aktor wyjechał robić karierę do Hiszpanii, więc no było raczej jasne, że nie wróci. Maxi nie jest w zespole, nie wiem czemu, ale jakoś pod koniec do niego wróci.
Ta akcja z Germankiem,... Też pod koniec chyba, a Violka strzeli focha xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dziękuje. Nie śledzę prywatnego życia aktorów.

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Ja też nie, szczerze mówiąc, ale obiło mi się o uszy... Jak dużo różnych, dziwnych rzeczy :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Kiedy wróci Federico? Kiedy zacznie się spotykać z Ludmiłą? Jak będzie im razem? On się w niej zakocha dopiero? Bo smalił cholewki do Violetty poprzednio. Federico zostanie do końca serialu?
Diego zakocha się w Violettcie naprawdę czy do końca będzie dla niego zdobyczą?
Leon i Violetta pogodzą się w ostatnim odcinku czy trochę wcześniej?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

W 46 odcinku, w sumie tak spotykać... Oni na siebie lecą, ale nie są w związku, jednak możemy powiedzieć, ze coś ciekawego spotka nas w odcinku 77 xD Od początku Fede rwwwie xD
To jest w sumie tak, że on się jej spodoba i ogólnie ona mu później też, będzie mu się śniła, ona będzie się przy nim zachowywała jak naćpana. Słodko ogólnie <3 Tak, Fede jest do końca.
Zdaje się, że na końcu na prawdę zaczęło mu na niej zależeć. Może nie, że kochał ją jakoś niesamowicie, ale źle się czuł z tym, co jej zrobił. Ale to już sam koniec.
Pogodzą się wcześniej, już gdzieś w 72/3 jakoś tak :)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dziękuję. Czemu tak 'nagle' Ludmile zacznie zależeć/podobać się Federico? Wiem, strzała Amora, ale może jakieś wydarzenie zbliży ich do siebie, albo, że zaczną inaczej na siebie patrzeć?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Nie, on jej się w sumie od początku podobał jak tylko wrócił :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki.

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Ależ nie ma za co :) W razie jakichś wątpliwości pytaj ^^

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Czy Diego i Leon będą jeszcze mieć sceny tylko we dwoje? Co będzie z ich relacją na koniec serialu (sezonu)? Przyjaźni to na pewno nie, ale ciekawa jestem.

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Sceny? No chyba tak... Oni w sumie są jak Tomek i Leon pod koniec 1 - gadali ze sobą, tylko o VIolkę się kłócili. Wydaje mi sie, że później po prostu mieli się nawzajem gdzieś :)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki.
Co z Diego na koniec?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Em, na sam koniec? Nie był z nikim, dowiedział się, kto jest jego ojcem, występował z chłopakami w ostatnim występie. Wydawał się być zadowolony, jak z bliska oglądał pocałunek Naxi xD Ten zaciesz *.*

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki.
Znasz jakiś ff Leonettcie, Diego/Leon, albo ewentualnie Tomas/Leon?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

O Leonetcie jest w cholerę, aczkolwiek dużo osób odchodzi ( na szczęście) od tego schematu i pojawia się coraz więcej Leonesci, Leonary itp.

kochac-bardziej.blogspot.com
violetta-and-her-world.blogspot.com
http://vilu-y-leon.blogspot.com/
http://leonietta.blogspot.com/
http://soloamorymilcanciones.blogspot.com/

Nie czytam tych Leonettowych, więc tylko tyle... Więcej znam o Naxi xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki. Rozumiem, aczkolwiek ja jestem za Leonettą.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Kiedy wyda się, że Diego i Ludmiła spiskowali razem? Kiedy Leon wybaczy Violettcie, to znaczy co go w końcu do tego skłoni?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

To było w 75? Jakoś tak, te okolice, León podsłuchał rozmowę Diego z Lu i ją nagrał.
W sumie chyba nic nie było, że on jej wybacza. Po prostu zapomnieli jakby o tym :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki. Czy kiedyś wyszła płyta z ich angielskimi wersjami piosenek?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Na płytach to się w ogóle nie znam, ale żeby cała z angielskimi piosenkami... Nie, nie wyszła :) Chyba na jakiejś płycie jest jedna, czy dwie po angielksku ^^

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki, rozumiem. Jak zareaguje Federico gdy dowie się o intrygach Ludmiły?

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Diego zakocha się w Violettcie?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Trudno określić. Nie powiedział nigdy: ALE JA JĄ NA PRAWDĘ KOCHAM. Ale chyba zaczęło mu zależeć :)

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Trudno określić. Nie powiedział nigdy: ALE JA JĄ NA PRAWDĘ KOCHAM. Ale chyba zaczęło mu zależeć :)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dziękuję.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

DJ jeszcze wróci? Jak zareaguje Violetta gdy dowie się o intrygach Diego i Ludmiły?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Nieeee, DJ Nie wróci :( Violka zerwie z Diegusiem, na Lu będzie się fochać, ale jakoś specjalnie się na nią nie darła :)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki. Diego, choć oficjalnie nie kocha, będzie cierpiał czy chociaż będzie smutny?
Związek Leona i Lary długo potrwa? Kiedy Diego i Violetta zostaną parą? Jak to będzie z Diego, Leonem, Violettą i Larą? Jakieś 'głębsze' interakcje pomiędzy dwiema parami?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Tak, będzie smutny. ta scena wyrwała mi serce. Wzruszyłąm się cholernie.
No w sumie długo. Prawie do końca. Diegetta w 40 odcinku? Może 39... Jakoś w połowie :D
Nie wiem za bardzo o co chodzi. León i Violka cały czas będą za sobą latać, nie latać. Diego za Violką, Lara za Leónem.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dziękuję. Biedny Diego. Ostatnio tak go polubiłam i jeszcze kibicuję mu z Violettą. Choć knuje z Ludmi.
Szkoda.
Czy będą sobie robić na złość jakby. Leon i Violetta będąc z Diego i Larą .Tak by byli o siebie zazdrośni.

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Tak :D Chamy i prostaki, że tak powiem ^^

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dziękuję. Gregorio znów odejdzie ze studia czy zostanie do końca?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Nie, jest później do końca :) Chyba, że coś pominęłam, ale będzie na końu na pewno.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Kiedy Leon zerwie z Lara? Co z nią wtedy będzie?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

W 70 którymś. Będą przyjaciółmi, ona będzie go wspierała później :)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dziekuje. By był z Violetta? Niezłe. Czy Diego kiedyś odmówi Ludźmi w sprawie zniszczenia Violi? Co będzie z głosem Violetty?

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Czy Gregorio jest ojcem Diego? Czy to ktoś inny?

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Tak, Gregorio jest ojcem Diego :)

ocenił(a) serial na 8
lauri2092

Dzięki. Jak to będzie gdy się o tym dowiedzą? Mniemam, że Gregorio też. Ktoś jeszcze pozna prawdę? Violetta? Leon?
Czy Diego kiedyś sprzeciwi się Ludmile w sprawie zniszczenia Violetty?

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Wszyscy ją poznają, bo Gregi ogłosi to w Studio :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki. Fran wyjedzie?