Czy Pablo w końcu odpuścili Fran?
Fran będzie miała swoją główną rolę?
Kiedy pojawi się Federico?
Czy Pablo i reszta poznają się na Jackie i jak?
Jak poznają, że Esmeralda to aktorka?
Pablo przeprosi Angie?
Co będzie z Ramallo i Olgą?
Diego się naprawdę zakocha w Violettcie czy będzie chciał ją tylko poderwać?
Co będzie na koniec sezonu z Ludmiłą?
Leonetta będzie razem?
1. Tak
2. Nie. Będzie śpiewać wraz z Ludmilą, Cami i Naty "Hoy Somos Mas".
3. W 46 odcinku
4. Jade o tym powie
5. Nie wiem, nie pamiętam.
6. Opowiem jak wrócę dodomu.
7. Zakocha się.
8. Stanie się dobra.
9. Tak.
Na ślubie Jade wpadnie i powie, że ona jest oszustką, a później pojawi się pani Komisarz i to potwierdzi :) - co do Esmeraldy.
Ja bym nie powiedziała, że Lu stała się dobra, może odrobinę lepsza niż była, a jedyny przypadek gdy zachowuje się po ludzku to wtedy gdy jest z kochasiem.
Dziękuję.
Co będzie z Brodwayem i Camilą? I to samo pytanie co do Maxiego i Naty, co z nimi?
Jak to będzie z Pablo i Jackie?
Ja w sumie przewijałam Paplo i resztę, ale on z nią będzie, a ona będzie zazdrosna o Enszi chyba xD
Broduey i Cami... Napiszą sobie listy rzeczy, które powinni w sobie zmienić, ale później sięogarną i będzie słit scena.
-Kocham Cię! - ona się zatrzymuje, bo to B, mówił i ona też go kocha. I się całują xD 79 odcinek dopiero ;/
Naaaxi <3 Moi kochani! Oni w 63 odcinku zaczną się ogarniać :D A później będą znowu słodką parką <333
Dziękuję.
Rozumiem, szkoda mi Angie. Z jednej strony Esmeralda a z drugiej Jackie.
Cieszę się, bo liczę, że te dwie pary się zejdą.
Jakie będą relacje Violetty i Ludmiły? Poza tym, że Ludmiła będzie knuć przeciw Violettcie.
Będą dalej w takich stosunkach, chociaż Violka trochę będzie miała inne spojrzenie na Lu od kiedy bedą razzem piosenkę pisać xD
Dziękuję.
Kiedy będą pisać wspólna piosenkę? Jaka to jest? Jakie inne spojrzenie? W jakich odcinkach to będzie?
Co z Tomasem? Wróci? Co z nim będzie?
Nie będzie Tomasa. Piosenkę Si es por amor, pod koniec 2 sezonu. Inne spostrzeżenia... Diego jest uroczy *.* Szczególnie jak miał 10 lat <333
Kiedy German odzyska pieniądze?
Co będzie z Pablo kiedy dowie się prawdy o Jackie? A co z Germanem kiedy dowie się prawdy o Esmeraldzie?
Esmeralda zakocha się w Germanie? Czy Jackie naprawdę zależy na Pablo czy tylko udaje by mieć go po swojej stronie?
Czy Beto do końca będzie zakochany w niej?
Co z Braco i Napo? Czemu ich nie ma?
Marco i Fran będą do końca sezonu razem?
Co będzie z Jade? Odpuści sobie Germana?
Jak w stosunku do Angie zachowają się German i Pablo kiedy odkryją prawdę o Jackie i Esmeraldzie?
Antonio sprzeda studio?
Ramallo będzie z Olgą jak się w niej zakocha? Czy też ochroniarz będzie z nią trochę?
Odpowiem na to co wiem, bo jak mówiłam Germanka przewijałam i Papla też xD
Nie wiem, ale chyba stosunkowo szybko odzyska kasę. Esmeralda w sumie ich tam uratuje, żeby nie musieli się wyprowadzać.
Nie było do końca powiedziane, bo ją aresztowano, a on był szokked.
Nie, nie sądzę aby się w nim zakochała.
Tak, Beto będzie do końca w niej zakochany.
Nie było powiedziane ;(
Trudno określić Marco i Fran, będzie sporo wątków o nich
Nie, nie jest pokazane. Z tego co wiem to chyba ją wsadzą, ale niebyło powiedziane
Nie, Antek nie sprzeda.
Ochroniarz był z Olgą, Ramallo wtedy zmienił styl, później go nie ma, Ramallo ma swoją przestrzęń osobistą, ale w ostatnim odcinku porwie Olgę w ramiona xD
Bardzo dziękuję. Mam jeszcze jedno pytanie (przynajmniej na ten moment) - Jackie i Esmeralda się spotkają przy jakiejś okazji?
eee... chyba nie, nie pamiętam takiego momentu, ale jak sobie przypomnę to ci napiszę :)
Dziękuję. Szkoda, a już wkrótce? Czy pod koniec serialu? Ema się jeszcze pojawi potem? Andres będzie miał nową dziewczynę?
Wiem, że niespecjalnie oglądałaś Pabla etc, ale może ktoś inny odpowie. Czy Pablo dowie się, że Angie prosiła Jackie by mu przekazała, że musi wyjść?
Nie, jeszcze trochę czasu. Znaczy, nie tak od razu. Emma będzie jeszcze potem chyba. Andres będzie miał nową dziewczynę :)
Libi - jakoś tak miała na imię, jest z Izraela i jest twarzą Umixu, ale musi wyjechać później i Andres jest unhappy :(
Co będzie z tym niedoszłym pocałunkiem Diego i Violetty? Leon da się przekonać, że się przecież nie całowali?
Brodway będzie miał jakąś dziewczynę, poza Camilą?
W 20 odcinku pocałuenk w sensie? On był całkiem doszły xD Ale Leósiek się obrazi i żadne tłumaczenia do niego nie dojdą, że to Dieguś całnął Violettę xD
Brodek... Nie :( On cały czas kocha jedną! ;)
Kiedy wyjaśni się sprawa Ludmiły i tego, że udawała Violettę? Co będzie z Gregorio?
W sumie nic xD Pojawia się i znika, więcej jej nie zobaczymy bodajże, a na koniec jej obecności w domu Castillo powie mamie, żeby nie robiła tym ludzią krzywdy, bo są dobrymi osobami.
Chyba się w nim nie zakocha, bo w sumie przecież po tym nieudanym ślubie zniknęła. Nie powiedziała mu, że żałuje, że na prawdę coś do niego czuje, więc obawiam się, że nie..
Ja byłam na maratonie pięciogdzinnym ;D Wróciłam o 4, nie spałam nic bo nie umiałam XD
Są zajebisteeeee,czadowe,zarombiste....i dlugo by wymieniać <333333333333
Peeta&Katness ♥
Nie mogę ze zdjęć jak są we trójkę na premierach. Liam, Jeniffer i ten (nie pamiętam jak się nazywa) i tak od najwyższego do najniższego xD Śmiesznie to wygląda ;p
Josh kochana,Josh ! Jak mogłaś nie wiedzieć :( ? Ja tam jestem , żeby Kotna była z Peetą (chociaż i tak będzie :p )
Chyba jeszcze raz pójd e :)
TAAAK!!! Jestem za nim całym serduchem *.* Nie chcem tego drugiego! A większość z mojej grupy była za Gailem (chyba tak się pisze) jestem zdegustowana ;/
Więc tylko nie ja wielbię Peete. ♥♥♥
Gale ma podobna w 3 cześci wyjechać z jakąś babą a Prim zginąć :(