Hej ;-) Serial sam w sobie uwazam za bardzo fajny,
mimo, iz nie jestem jakas wielka fanka np. Martiny itp., bo uwazam, ze nie jest najlepsza aktorka i
wgl. Im wiecej slawy zdobywa tym wieksza typowa gwiazdeczka sie z niej robi ;P :/
Ale nie o tym tutaj :D Jakie sa wasze lubione pary ?? Ja uwielbiam Fede i Ludmi <33 Zreszta Leon i
Violetta w serialu tworza rowniez fajna pare, a jakie sa wasze typy ?? ^^
Semi, Naxi, Pablangie, Semi, Diemiła, Diena, Diegara, Semi, Lenarico, Lemi... wspominałam o Semi?
Cóż... pary się wykluczają, a większości nie ma, aleee.:D
Fedemila (ale też Diemila i Leomila), Caxi (ale też Semi, Bromi, Diemi, Lemi), Pablangie, Leonetta. Reszty nie lubię, albo mnie nie obchodzi ;)
Kocham Fedemiłę, Leonettę, Naxi, Marcescę, Pablangie, Ramallgę, Semi, Marodi, ale nie pogardzę np. Leomilą czy Diemilą :D
Pablangie, Marodi, Naxi, Semi (wolę ich bardziej niż Bromi), Femiła, Marcesca, Diecesca, Ramallga, Lenarico, Leomas.
Ewcia, żółwik. :D Ja też nie bulwersuję się aż tak Diecescą, niech tam sobie będą, nikomu nie przeszkadzają.
Ja się mogę bulwersować z Tobą. Nie mogę się przekonać do nich, nie mogę, no. xD
Coś, czego nikt się nie spodziewał: NAXI, Pablangie, Ramallga, Marodi, Bromi (Haniu, przepraszam), Marcesca/Diecesca (wszystko mi jedno), Fedemiła (szok), Leonetta (mam ich gdzieś), a tak poza tym to Leonesca, Leomas, Diemiła, Lenarico.
Na pierwszym miejscu bezkonkurencyjnie Naxi.
Oprócz nich, podobają mi się również te połączenia: Pablangie, Semi, Diemiła, Diecesca, Marcesca, Lenarico, Leomiła, Marodi, Ramallga.
Tak, wiem - niektóre się wykluczają, ale dawno przestałam zwracać na to uwagę. :)
Najbardziej kocham Diemiłę ( Diego i Ludmiłę <3 )
Po za tym uwielbiam też : Naxi, Leonarę, Pablangie i ostatnio bardzo spodobało mi się też możliwe połączenie Diego z Fran. Wyglądają razem naprawdę ładnie :). No i mimo całej mojej sympatii do Naxi polubiłam również Naderico :D.
Germangie i Marodi moje dwie ulubione. ♥ Poza tym Naxi, Bromi, Ramallga, fedemiła i cóż, Leonetta chyba.