PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6684
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Tatuaż Martiny

ocenił(a) serial na 10

Widzieliście Tatuaż Martiny. Fajny nawet jest ciekawe czy prawdziwy bo niektórzy piszą że to henna.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Zaczyna się. Ciekawe co z niej zostanie za 10 lat. :P

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Na początku ją lubiłam ale teraz za bardzo zaczyna gwiazdorzyć. Na Violetta Polska tam pisze o tym tatuażu. I piszą że robi się taka jak Miley. Dziwi mnie jeden fakt że rodzice jej na takie rzeczy pozwalają,

sara637

Jeszcze gwiazdorzyć nie zaczęła, to, że zrobiła sobie tatuaż nic nie znaczy, że już gwiazdorzy. Wszyscy jej znajomi, obsada z Violetty, mówią, że nie lubi specjalnego traktowania i jest miła. Po prostu podoba jej się taki styl :3

Sebek7771

Też wydaje mi się, że bardziej chodzi o styl niż o gwiazdorzenie, jak widzialam jak Tini odbierała ostatnio te swoje nagrody to wydawala się normalna i szczerze watpie że kiedykolwiek jej odbije jak Miley, a tatuaze są teraz w modzie połowa osób w jej przedziale wiekowym ma lub chce mieć jakis.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Może tam są inne zwyczaje, w Polsce jakby 16-latka zrobiła sobie taki tatuaż zaraz by było wielkie gadanie w szkole. Może tam ludzie są bardziej tolerancyjni:)

majka5454

Być może i stąd nasze opinie o gwiazdorzeniu XD (w tym moja, może serio źle to ujęłam XD)

majka5454

Serio? to ja nie wiem czy ja mam zdegenerowaną szkołe ale u mnie w liceum dziewczyny mają tatuaże i nikt nie robi z tego afery.
A wśród gwiazd (bo można przecież ją tak poniekąd nazwać w koncu jest sławna i rozpoznawana w wielu krajach) 16 lat i tatuaz to juz wgl nic nie zwykłego, na pewno nie uważam, żeby to była oznaka gwiazdorzenie, jest młoda esperymentuje, ulega modzie jak wszyscy, skoro jej sie podoba tatuaz niech sobie zrobi, nie widze w tym wpływu na charakter.

ocenił(a) serial na 7
majka5454

U mnie w gimnazjum kilka dziewczyn miała i nie było z tego problemu, a w Technikum to już nikt nie zwraca na to uwagi, no chyba, że tego wymaga zawód- np. hotelarz nie może mieć tatuaży w widocznym miejscu, kelner w sumie też :P

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Moim zdaniem nie gwiazdorzy tylko tam na blogu pisali z anomina że gwiazdorzy i że jej mama jest nieodpowiedzialna pozwalając jej robić taki tatuaż. Może trochę źle się wyraziłam.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Gdzie to czytałaś, że zaczyna gwiazdorzyć? Zawsze wydawało mi się, że Martina jest miłą osobą, ale mogę się mylić.

Skailes

Lepiej, że sobie wytatuowała (jeżeli to nie henna) napis o miłości, niż coś innego XD Ale serio, zaczyna gwiazdorzyć, chyba za wcześnie rozpoczęła swoją karierę.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Żeby się tylko drugą Miley nie zrobiła. Tatutaż to jeszcze nic złego, ale jest jeszcze młoda i wiele przed nią.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Magda też ma w planie zrobić sobie tatuaż jak będzie dorosła, bo na razie bez zgody rodziców nie może, więc co tu jest do jarania. Każdy człowiek ma do tego prawo.

ocenił(a) serial na 2
sara637

Ludzie, robicie z igły widły. To co, że ma tatuaż? Do Miley jeszcze jej brakuje naprawdę dużo. Malutki napis, w dodatku z tytułem piosenki Beatlesów, którzy raczej skandalistami nie byli, nie czyni z niej gwiazdorzącej lolitki jak panna Cyrus. Tyle młodych aktorek ma tatuaże, dopóki Tini nie zacznie lizać tortów o podejrzanym kształcie, a jej strój sceniczny zakrywa jednak więcej niż 1% ciała, to nie ma się o co czepiać.

tears_in_heaven

HAHAHA, torty mnie rozwaliły XD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Bo taka jest prawda ;D Nigdy nie lubiłam Hany czy jak jej tam, ale coś strasznego się z niej zrobiło. Na scenie ostatnio wyglądała jak obskubany kurczak.

tears_in_heaven

Na scenie? Chodzi ci o ten słynny występ na gali MTV? XDD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Tak, dokładnie o to ;D

tears_in_heaven

O matko, ale to było strasznie żenujące, jak oglądałam jej występ z tym drugim z tej ekhem... piosenki to myślałam że mi obiad do przełyku podchodzi. A wgl, od kiedy Miley się taka stała? Bo jak zaczęła chodzić z Liamem Hemsworthem to już taka była... (tak, tak, czyta się pudelka XD)

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Nie wiem, jej życie mnie nie interesuje (rzycie też nie XD). Ona niby wzorowała się na Pink. Ale Pink przynajmniej umie śpiewać i jest raczej odpowiedzialną matką.

tears_in_heaven

Pink to wgl inna bajka, przynajmniej jest normalna, a taka Majlej to co? A czytałam, że nawet ojciec Majli jej broni, mówił w jakimś wywiadzie że "ona ma wizję!" O.o

sara637

Ja tam am nadzieję że to henna :((((((
Jak coś mam nadzieję że skończy się na tym jednym tatuażu :) ;/