Filiżanka
powrót do forum 1 sezonu

Gdzie w Polsce?

ocenił(a) serial na 6

Witam. Jak w temacie, bo na amerykańskim Peacock podobno już jest, a S.King poleca fanom "Stamtąd" i "Lost" do obejrzenia. Jeśli jest na Peacock, to pewnie będzie na SkyShowtime ale u nas wiadomo - wszystkie chwyty dozwolone, więc jak ktoś coś - to proszę o info. Pozdrawiam serdecznie;)

ocenił(a) serial na 5
pd_beatle

Polska premiera serialu 16 listopada w SkyShowtime

ocenił(a) serial na 10
pd_beatle

Już jest, z całego serca polecam, jak komuś przypadł do gustu stamtąd, to może śmiało luknąć. Na razie dwa odcinki

Mariobros22

Gdzie już jest?

TheDomanc

na torrentach 2 pierwsze odcinki

CottonCrush

na których?

robercias

nie trzeba torrentow, wystarczy dowolny serwis z filmami online jak np moviesjoyplus

robercias

Na torrentgalaxy.to na przykład. Pierwsze 2 odcinki są w 4K, pozostałe 3-6 w 720p-1080p. Na razie obejrzałem dwa pierwsze i wygląda obiecująco.

ocenił(a) serial na 10
TheDomanc

Albo filman.cc

ocenił(a) serial na 4
Mariobros22

Ja nie polecam. Jestem na 7 odcinku z 8 w 1 sezonie. Ocena 4/10 to wystarczająca ocena. Horror/thriller klasy B. Poziom ostatnich sezonów Walking Dead. Tania dramaturgia, dialogi lepsze są w M jak Miłość. Przewleczony i słaby po prostu.

Mariobros22

Stamtąd to mój ulubiony serial. Na razie widziałam tylko pierwszy odcinek.

pd_beatle

fmovies.ps

ocenił(a) serial na 4
pd_beatle

Obok Stamtąd i Lost to nawet nie stało. To jest co najmniej jedna półka niżej. Jestem świeżo po pierwszym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Kazikowy

Tak, to prawda, początek fajny trzeba mu przyznać, ale im dalej to takie jakieś nijakie.. no cóż, trzeba się pocieszyć, niedługo finał sezonu stamtąd więc :D

Mariobros22

bzdura serial świetny i mam wrazenie że ciekawszy niż stamtąd który zaczął ostatnio "przynudzać" bo więcej gadają niż akcji i z niecierpliwością czekam na drugi sezon teacup

ocenił(a) serial na 10
Phantom_5

No właśnie, że nie przynudza, dużo kropeczek, ale trzeba umieć je połączyć, czyli uważnie oglądać… taka rada. A co do teacup, to moje zdanie. Może jak będzie drugi sezon o ile będzie, to się więcej zadzieje, niedługo się dowiem… książka na półce czeka :)

Kazikowy

pewnie że nie stało bo od lost to ze dwie półki wyżej a jeśli chodzi o stamtąd to albo nieco lepsze albo na podobnym poziomie reasumując świetny serial z niemal ciągłą akcją