PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627509}

Rezydencja

2011 - 2012
4,9 1,9 tys. ocen
4,9 10 1 1872
Rezydencja
powrót do forum serialu Rezydencja

Nie wiem, dlaczego TVP chce, jak najszybciej ściągnąć "Rezydencję" z anteny. Dobrze, może oglądalność nie jest zbyt wysoka, ale nie wierzę, że taki "Klan", "Plebania", czy "Moda na sukces", mają większą popularność. Każdy z wymienionych powyżej seriali, to kompletne dno, ciągnie się w nieskończoność, choć już dawno powinien się zakończyć. "Rezydencja" może i nie jest jakimś arcydziełem, ale na pewno nie jest gorsza od innych seriali typu "Pierwsza miłość", "M jak Hanka", "Klan", "Plebania", "Majka", "Prosto w serce" i tak dalej i tak dalej. Rezydencja ma wspaniałą obsadę, aktorzy w niej grający przerastają doświadczeniem nie jednego amatora grającego w powyżej wymienionych seriali. Jest dużo ciekawych wątków, może i akcja nie rozgrywa się w jakimś szybkim i zaskakującym tempie, ale wszystko dopięte jest na ostatni guzik. To lekki i przyjemny serial, jakich niestety teraz brak. No, ale oczywiście nie wszystkim się podoba i od razu padają słowa krytyki. Cóż się dziwić - naród woli oglądać tępe produkcje polsatu, jak "Pierwsza miłość" buhahaha albo "Majkę" - najgorszy serial, jaki kiedykolwiek widziałam, dlatego też zaprzestałam oglądania na bodajże trzecim odcinku. Rezydencja - znakomity serial i bardzo żałuję, że niedługo zostanie zdjęty z anteny. Tym zdaniem zakończę swoją wypowiedź.
Pozdrawiam :)

Agnessss_filmaniak

zgadzam się - jak dla mnie najciekawszy obecnie serial w telewizji!!! i nie tylko państwowej ;)

ocenił(a) serial na 8
urga

Na poczatku fakt nudny byl teraz zaczal sie rozkrecac.

ocenił(a) serial na 8
Agnessss_filmaniak

i co nam pozostanie? bzdurny "klan",głupia "moda na sukces",której to chyba nikt nie ogląda! według mnie to powinni byli zmienić dzień i godzinę emisji "rezydencji" a nie zdejmować ją całkiem z anteny ...

jag0da

Oglądajmy na TVP.pl, piszmy, dzwońmy. Nie dajmy się zmarginalizować. Serial jest inny i zasłużył sobie na miejsce w publicznej stacji!!