Puls
powrót do forum 1 sezonu

Paskudnie spłycony wątek molestowania seksualnego. Wątek, na którym oparty jest cały sezon okazał się zupełnie bez sensu. Do końca czekałam na rozwój sytuacji. Spoiler: Główna bohaterka zachowuje sie jak niedojrzała nastolatka i zamiast dogadac sie z - niestaty równie noedojrzałym i egoistycznym - partnerem jak z dorosłym oskarża go a potem odwołuje zarzuty. To jest obraza dla wszystkich naprawdę molestowanych kobiet. Gra aktorska jest raczej kiepska a historia się nie broni. Serial jest mocno średni.

No_nie_

Ja się zastanawiam czy to można w ogóle nazwać molestowaniem.

ocenił(a) serial na 6
Iza_Kluba

Ja do teraz nie wiem gdzie jest ten wątek molestowania, skoro byli razem

ocenił(a) serial na 3
No_nie_

Totalnie nie mam pojęcia za co ta laska złożyła skargę - gdyby nie ten wątek to jeszcze dałoby się to oglądać a tak to słabizna

de_layna

Dokładnie o to chodziło w moim komentarzu. Obraza dla prawdziwych ofiar molestowania. Czekałam na moment w którym wyjaśnia gdzie on postąpił wbrew jej woli i się nie doczekałam. Zamiast odrazu zgłosić związek jak dorosli ludzie albo trzymac sie od siebie z daleka to potem zgłaszają molestowania Dwoje niedojrzałych dzieciaków.

No_nie_

No właśnie. Gdzie to molestowanie. Bo byli w związku, mieszkali razem i wyznał jej miłość? Ona i jej siostra (mówię o postaciach) są jakieś psychiczne.

No_nie_

Ten wątek jest po prostu nieporozumieniem. Jakie molestowanie?