wrzucajcie tu wszystkie informacje na temat 6 sezonu Plotkary:) Bo widzę, że takiego wątku nie ma
Chuck i Blair nie muszą brac ślubu, ważne żeby na końcu powiedzieli że będą razem bez żadnego utrudniania.
Takich wieści chyba nikt się nie spodziewał! http://perezhilton.com/2012-08-18-gossip-girl-season-6-spoilers-rufus-kisses-ivy #.UDI2ad2TvvE
OMG! O.o
Rufus?! Z Ivy?! Wgl to trochę okropne - Dan też ją kiedyś całował.... Ojciec i syn całuje się z tą samą dziewczyną...?
a macie jakieś wiadomości o postaci Loli? co się z nią będzie działo, i co będzie między nią a Natem?
Wydaje mi się, że przeczytałam gdzieś, że mnie będzie już występować w "Plotkarze", bo jest zaangażowana w kręcenie czegoś innego. Ale nie jestem pewna czy to sprawdzona informacja.
Nie lubię tego! już miałam nadzieję że Nate przestanie się dawać wykorzystywać starszym babkom i znajdzie sobie kogoś fajnego, a jakby razem skończyli to było by super. no liczę że komuś mu dadzą właściwego. ;)
Niestety, w miłości Nate może nie mieć szczęścia w 6. sezonie – Ella Rae Peck, która gra Lolę, dostała rolę w nowym dramacie NBC, "Infamous". Prawdopodobnie nie będzie w ogóle dostępna dla twórców "Plotkary" w następnym sezonie. Co w takim razie z Nate’em?
Ja dam go zawsze lubiłam z Sereną :D Ale nie macie wrażenia, że on wciąż coś czuje do Diany?
Diana to dla mnie żmija. :D bardzo lubię postać Nate'a bo tak naprawdę on jeden nie knuje żadnych intryg tylko jest albo ich ofiarą albo jest z boku. Dlatego mam nadzieję serial zakończy się tak, że do niego los się uśmiechnie, a taka Serena skończy miernie, bo nie mogłam jej znieść od 4 sezonu i dalej.
kto rezygnuje? Diana?Jeżeli tak to nawet dobrze nie przepadam za jej postacią ;D
Podobna figura, włosy, opaska na głowie...ta obok na prawym zdjęciu wygląda jak Lily, kto wie... Z jakiej strony jest to zdjęcie? :)
To jest Blair przynajmniej tak mi sie wydaje i zgadzam się z maarzenaah ta z prawej to chyba Lili bo ma włosy spięte w kok tak jak Lili na ostatnich zdjeciach ;)
no niby podobna,ale czy to nie są zdjęcia z planu z sezonu 5 jak brała ślub z L.?
A no wiem slyszałam dotstała inna rolę ;p Mam jednak nadzieje że Nate kogoś sobie znajdzie ;p
SPOJLERY od Ausiello (być może niektóre już były)
Pytanie: Blair nosi pierścionek na łańcuszku na wszystkich zdjęciach z planu tego sezonu "Plotkary". Jakiś pomysł, dlaczego? - Kayla
Ausiello: Zgaduję, że to symbol specjalnego paktu jaki zawarła ona z Chuckiem, ale mogę się mylić.
Pytanie: Z tej strony fan "Plotkary" proszący o jakieś wieści o Serenie. Co się u niej wydarzy kiedy rozpocznie się sezon? - Raina
Ausiello: Będzie się umawiała i kochała z tym kolesiem. Bonusowa informacja: Rufus też będzie się umawiał i uprawiał sex.
Istnieje również spoiler, że jakaś ulubioną parę serialowa weźmie ślub tej jesieni. Zrozumcie tą wiadomość jak chcecie, to może być Chuck i Blair, ale oczywiście tego nie wiemy:
Pytanie: Myślę, że jest już czas, abyś powiedział, która popularna para weźmie ślub tej jesieni. Przeciągałeś to wystarczająco długo. - Sheila
Ausiello: OMG, zapomniałbym - mam inną wskazówkę dla Ciebie! Żeńska połowa duetu wyjdzie za mąż i trafi do więzienia w tym samym odcinku - ale nie koniecznie w tej kolejności.
[...] Więc w ostatnim sezonie pojawi się nikt inny jak Poppy Lifton grana przez Tamare Feldman. Ostatnio Poppy pojawiła się kiedy chciała zdobyć pieniądze od rodziny van der Woodsen, wraz se swoim chłopakiem Gabrielem (Armie Hammer). Jednak ostatecznie została zdemaskowana przez Georgine. Źródło mówi, że tym razem "Poppy pokaże się w zaskakującym kontekście co do zamieszania oraz z nowym planem"
O tą samą, która na polecenie Carol, siostry Lily, udawała jej(Carol) córkę, Charlie, żeby zdobyć pieniądze z funduszu powierniczego w 4 sezonie;P
Nigdy bym nie pomyslała,że ona może cos z Rufusem, przeciez początkowo miał być jej wujkiem ! no chyba w tym serialu wszystko już jest możliwe, gdyby nie Chair to już dawno bym tego nie oglądała
Zgadzam się z patii12 Chair najlepsze! Ale Rufus z Ivy to juz przesada oni wogle do siebie nie pasują a poza tym ona jest od niego sporo młodsza No ale cóż najpierw syn teraz przyszła kolej na ojca już sobie wyobrażąm swoją minę jak będą jakieś sceny z nim i Ivy ;D
a mnie tam już nic nie zdziwi,tyle było par,których być nie powinną,więc jedna Ivy z Rufusem w tą czy w tamtą to nie robi różnicy,wazne aby odpowiednio zakończyli wątek Chair
no ja mam nadzieje że zakończy się to ślubem,jak mogło by być inaczej,chyba by zawiedli wszystkich fanów tego serialu.Większość dla związku Chair ogląda,więc mam nadzieje że nas nie zawiodą
No ja bym się ostro wkurzyła gdyby wątku Chucka i Blair nie zakończyli tak jak powinni bo jak juz kiedyś pisałam nie chcę żeby zrobili coś takiego że będzie kłotnia i na końcu się pogodzą bo to będzie żałosne.
Wróciłam do Plotkary po baaardzo długiej przerwie i w ciągu tygodnia nadrobiłam dwa sezony.
Teraz, gdy patrzę na te wszystkie posty odnoszące się do finału aż chce mi się płakać.
Dlaczego?
Bo przywiązałam się do bohaterów i czasem mam wrażenie, że wiem o nich więcej niż o swoich znajomych. Poza tym każdy wątek zmienił mnie w jakiś sposób. Nie jestem już szarą myszką, która boi się odezwać wręcz przeciwnie teraz walczę o swoje.
To dziwne, że z Gossip girl kończy się jakiś rozdział w moim życiu.
Btw. co do spoilerów moja kuzynka, która w tym roku spędziła wakacje w NY mówiła, że widziała jak nagrywają jakąś scenę (nie wiem, który odcinek ale na 100 % GG) i ktoś był wkładany do czarnej foli - śmierć?? tylko kogo.?
Kolejna głupota w tym serialu: ojciec Chucka ożył. Nie wierzę,że z takiego fajnego serialu zrobili takie gówno i kirik121 : też czasami czuję,że bohaterów znam lepiej niż własnych przyjaciół. Chair górą! <3 a kogo widzicie z Danem? on też się bardzo zmienił i chyba na gorsze, jak myślicie ?
Mi też się wydaje, że na gorsze. Choć ja zawsze miałam coś do Dana. Do wszystkich ma pretensje, krytykuje ich, a jest taki sam. Z kim ma być? Lonely Boy - przydomek zobowiązuje xd
Chyba masz rację :p Ja też zawsze coś do niego miałam, obrażony na cały świat, a teraz jeszcze w jakieś intrygi się bawi-śmieszne
No własnie o to chodzi, że on najwyżej zawsze potrafił być tylko znośny, nic więcej
Zgadzam się z wami co do Dana w 1 sezonie jeszcze był w miarę ale teraz nie da się go nawet tolerować tak jak kiedyś powiedziała Blair udaje że nie jest taki jak oni a tak naprawdę jest aż do szpiku kości , intryguje i kłamie żeby zdobyć to czego chce.
tym bardziej teraz, ale kiedyś , w finale 4 sezonu Vanessa mu nawet powiedziała,że on zawsze chciał należeć do tego świata nawet bardziej, niż Jenny, tyle że on jest bardziej żałosny niż ona
Vanessa miała racje Dan zawsze próbował dojść do tego świata tyle że w przeciwieństwie do Jenny udawał że tak nie jest co rzeczywiście było żałosne z jego strony ;D
Zgadzam się z Tobą,już nie mogę się doczekać nowych odcinków..8 pażdziernika,dzień po 2-ich urodzinach mej córki,mam nadzieje że będzie fajny prezent,i Chair wkońcu razem..
musi być kochana, złóż jej życzenia ode mnie, albo zanuć piosenkę z plotkary <3