PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108143
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Pary i związki

ocenił(a) serial na 10

Co myślicie o Danie i Blair jako parze? Mają wg Was szanse?
I jak myślicie, z kim bd Serena, Nate i Dan?

ocenił(a) serial na 8
Kleopatra3

uważam, że obecnie Blair mogłaby być z Danem. Tworzą fajny duet ;)Wkurza mnie, że od momentu rozstania z Chuckiem, to ona jest zazdrosna o jego dziewczyny, a sama nie miała nikogo, kurde no przeciez z jego winy się rozstali... C&B są super , ale skoro nie mogą być razem to mógłby on dla odmiany być o nią zazdrosny ;D Paring Blair&Nate po ostatnim odcinku też wcale nie wydaje sie głupi ;P
a Serena? nie mam pojęcia, teraz to chyba Ben, a później pewnie skończy z Danem ;D

ocenił(a) serial na 9
Kelia

Serenę przeleci jeszcze pół Manhatanu i pół Brooklynu :) niestety, każdy facet, który mówi, że jemu zależy na niej kończy jako jej ex, a obecnie przyjaciel, bez sensu...

blair i chuck... kocham tę parę...

nate, a może jakaś nowa postać

vanessa i dan

ocenił(a) serial na 8
Elisa123

Blair i Dan fajnie razem wyglądają, jak to mówią przeciwieństwa się przyciągają... ;-) Nate? Osobiście uważam, że fajnie wyglądali razem z Jenny :D chciałbym, żeby byli kiedyś razem, bo jak dotąd tylko oboje gdzieś tam mięte do siebie czuli... A Chucka widzę z Juliet albo Georginą... pod kątem temperamentu mogliby stworzyć nieźle wybuchowy związek he he

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Co do Chucka z Juliet nie jestem przekonana, ale mogłoby byc interesująco ; ) Georgina mogłaby by wrócić na Manhattan, bo zaczyna się robic nudno. A z Chuckiem się raczej nie zwiąże, bo on chyba nie chciałby być z dziewczyną z dzieckiem...

ocenił(a) serial na 9
Kleopatra3

Ja uważam, że Dan i Blair ładnie wyglądają razem, ale tylko jako przyjaciele - jako para nie. ;)
Blair zdecydowanie najlepiej się komponuje z Chuckiem, mam nadzieję, że niedługo znów będą razem. ;) Bo oni są dla siebie p prostu stworzeni. ;)
Dana lubię z Sereną, chociaż ostatnio ona mnie wkurza i chyba nawet nie chcę, żeby z nią teraz był, więc Dan najlepiej jak na razie wychodzi jako singiel.
Co do Sereny to teraz będzie z Benem, niby nic do niego nie mam, ale i do mnie specjalnie jakoś nie przemawia...
A Nate według mnie mógłby być z Jenny, nawet z Vanessą go lubiłam. ;)
Bo Vanessa niech tam będzie z kim chce byle nie z Danem - bo ten związek jest straszliwie nudny... No i oczywiście nie z Chuckiem .;)

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

Za Vanessą nie przepadam, bo mnie trochę irytuje. Za to uwielbiam Blair razem z Chuckiem. A Serena mogłaby w trójkącie z Danem i Nate`m.

ocenił(a) serial na 10
Kleopatra3

Kleopatro cóż za perwersje! :P
Dan i Blair to romans, najpewniej dobrze sie nie skończy, ale moze zaczną ze soba rozmawiać po jakimś czasie :)
Ja widzę pary tak: chuck i Blair, Dan i Serena, Nate i Serena :P

aniula_anka

A ja bym chciała żeby Dan był z Blair! ;D Podobia mi się wizja ich zawiązku ;) A reszta to: Serena na pewno nie z Dan'em i Nate'm, bo to już było. Niech sobie będzie z tym Ben'em :) Nate z Jenny byłoby miło ;) Chuck to Chuck niech sobie będzie z kim chce, jakoś ostatnio mnie nudzi ta postać ;P Georgina mogłaby znów coś na miszać, bo wieje nudą. A i jescze Eric mógłby sobie znaleźć jakiegoś przystojniaczka ;]

Kleopatra3

błagam tylko, żeby znów nie łączyć Vanessy z Danem. jego uwielbiam, a ona mnie strasznie denerwuje. poza tym jak ktoś wyżej wspomniałam - jako para są nudni.
co do Dana i Blair - bardzo mi się podoba to, co teraz tworzą. ale chyba wolałabym, żeby z tego tylko przyjaźń była.

qnda_2

Blair i Chuck
Serena i ktoś nowy
Vanessa i Nate
Dan niech będzie sam, bo go nie znoszę!
albo zakończyć trochę dramatycznie:
Blair i Nate (ale nie będą szczęśliwi, bo będzie kochać Chucka)
Chuck znów bedzie się bzykać z kim popadnie
Serena zacznie znowu ćpać
Dan wyjedzie do Jenny

ocenił(a) serial na 10
qnda_2

Moje zmyślone potoczenie się dalszych losów:Dan powinien starać się o Blair jak nigdy o nikogo innego, chcialabym zeby doszlo miedzy nimi do pocałunku. Fajnieby było gdyby Chcuk widzial te starania Dana,,,Serena tez powinna to zobaczyc zeby nie czula sie taka pewna. Mam nadzieje ze ona nigdy nie bedzie z Danem, bo go polubiłam:)...Pozniej powinna sie zaczac rywalizacja miedzy Danem i Chuckiem, Chuck powinien bardzo sie starac o Blair...na samym koncu zeby Blair powiedziala Danowi szczerze ze dalej zalezy mu na Chucku, ale zeby zostali przyjaciolmi. Dan sie zgodzi:) a Blair znowu oleje Chucka,zeby nie bylo za łatwo. Pozniej pojawi sie ten ksiaze i z nim bedzie szczeslia i znowu Chcuk bedzie sie starał- zmieni sie, nie bedzie mial zadnej innej dziewczyny:) te wszystkie starania, jego zmiany Blair zauwazy i w koncu da mu szanse i beda razem. Ale warunkiem jest trzymanie przez kilka odcinków swojego"ptaszka" w spodniach inaczej nigdy nie bedzie zaslugiwal na Blair.
Serena + nudny Ben
Vanessa + Juliet
Nate + jakas nowa laska
Jenny + Eric

ocenił(a) serial na 10
shiva89

A zapomnialam o Danie, hmm Dan może niech wzdycha do konca za Blair...albo niech bedzie z Georgina i zajmie sie dzieckiem:)

shiva89

Ja zawsze byłam za Blair & Chuck razem. Ale teraz wizja Dana i Blair wydaje mi się o wile bardziej atrakcyjna. Wbrew wszystkiemu tych dwoje jest bratnimi duszami, mimo różnych przeciwieństw, strasznie ich ciągnie do siebie.
A Chuck? Po ostatnich poczynaniach niech spada. Przynajmniej na razie;p
Więc:
Blair i Dan
Chuck i...hm nie chociaż trochę pobędzie sam
Serena i Ben (lub Nate)

ocenił(a) serial na 10
shiva89

Vanessa + Juliet? Ciekawa propozycja, Juliet mogłaby się pojawić za jakiś czas, aby cos sie działo, ale Vanessa jest straaaasznie nudna.. te jej wzdychania do Dana i Nate...
Wg mnie Vanessa + Nate, to była jakaś nudna porażka, a jeszcze gorsza jest Jenny z kim kolwiek...

Kleopatra3

BlueLips: Też kiedyś nie lubiłam Dana...był dla mnie za nudny. Jednak jako jedna z nielicznych postaci w tym serialu, zmienił się na lepsze moim zdaniem. W 4 sezonie do tego wygląda znacznie atrakcyjnie i mi się podoba:)