Od 18 kwietnia jest dostępne DVD z serii 1 serialu, a od 10 maja będzie seria 2. Filmy są dostepne na allegro :)
Jak miło że serial ukazał się na DVD.Dzięki za info,bo nigdzie wcześniej nie widziałem reklamy.Pozdro
Taniutko w Empiku... :)
No i niestety... zero dodatków, ktore mogłyby być wypaśne w tym konkretnym wypadku (komentarze, tło
historii, itp)
wow ciekawe ile reklam i śmieci będzie w środku. Nie lepiej już na itvp obejrzeć ?
wspaniała wiadomość, a orientuje sie ktoś za ile poszczególne sezony będą "chodziły" w seci Media Markt?
jestem juz posiadaczem 1 serii na dvd;) wydanie niestety bez żadnych dodatków, są tylko napisy. Obraz bardzo dobrej jakości tak jak i dżwięk:) fajne, klimatyczne menu z urywkami z serialu a w środka książeczka z opisem serialu, rezysera, jego filmografii oraz opis bohaterów. Mała rzecz a cieszy..lepsze chociaż to niż nic:)
fakt napisy sa...no ale niestety troche oceznzurowne w porownaniu do tego co mowia:/
no w końcu te geje sie zorientowały co sami wyprodukowali co za lol ,to powinno wyjść już dawno nic tylko wpierdol im się należy ,kto tam rzadzi w tym tvp !!??? Barszcyk?
Kupiłem i muszę przyznać, że jednak pierwsza seria jest bezkonkurencyjna. Do dziś polewam z Kmieciaka "Gdzie bursztynowy świerzop, grdyka jak nie śnieg biała... To jaki to k... kolor jak nie śnieg biała? Jak nie śnieg biała to jaki?? [...] A ty z pierwszego wykształcenia to kim jesteś?" :)))
Dobrze ktoś powiedział gdzie kurwa dodatki??? Co to wydanie z gazetą?? czy Vega nie mógł łaskawie zrobić komentarza do któregoś z odcinków, tak jak to robione jest w zachodnich produkcjach? Widac Ze Vega ma to w dupie, tak jak sam powiedział woli robic 5 produkcji naraz i powierzyc prace innym bo tak robia na zachodzie, chyba zapomnial ze nie zyje na zachodzie, i pierdoli robote.