PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127118
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Wiecie że jest gra pingwiny z Madagaskaru na konsole

użytkownik usunięty
Zyzio7

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&newwindow=1&sa=N&tbm=isch&tbnid=uywyakBat Zx9gM:&imgrefurl=http://knowyourmeme.com/memes/you-dont-say&docid=6lGHU-3LDvKPOM &imgurl=http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/210/119/%252B_2acc5a884 1f8752904d37f90a8014829.png%253F1322693145&w=273&h=200&ei=lSFLUOyVLM7HswbusYDABA &zoom=1&iact=hc&vpx=608&vpy=213&dur=422&hovh=160&hovw=218&tx=108&ty=108&sig=1094 32324036595930003&page=1&tbnh=138&tbnw=189&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:0,i: 80&biw=1280&bih=873

Tak, wiemy. Mam ją nawet na DS'a. Uwielbiam serial, ale gra jest słaba. Co najmniej słaba.

użytkownik usunięty
Zyzio7

Nie grałem w grę ,ale o niej słyszałem czekam aż wyjdzie na pc ,ale raczej nie wyjdzie.

użytkownik usunięty
Zyzio7

Wiedziałem nawet mam ją

użytkownik usunięty

Na jakiej konsoli?

użytkownik usunięty

xbox 360

użytkownik usunięty

Aha... Ja mam na NDS. Ale uważam, że jest strasznie nudna... A ty?

użytkownik usunięty

Nie na xbox jest fajna bardzo śmieszny jest taniec Julianem

użytkownik usunięty

Powiedzmy sobie szczerze, że ogólnie egranizacje są słabe i lepiej za dużo się nie spodziewać po takich grach...

ocenił(a) serial na 8

Ja zamierzałem grać na emulatorze wii alejak zagrałem tam w jedną gre to sterowania nie ogarnąłem.

użytkownik usunięty
lisek696

Emulatory są okropnie mulące i czasem nie całkiem poprawne graficznie. Gdy konfigurowałem PCSX2 dla Kingdom Hearts, to normalnie mnie szlag trafiał... Ale jakoś mi się udało... I teraz mogę się cieszyć tą grą. I cieszę się już od ponad miesiąca.
Chciałbym ci wspomnieć, że kontrolerami dla Wii są Wii Remote i Nunchuk. Te kontrolery działają na podobnej zasadzie jak Playstation Move: ma w sobie żyroskop. Najłatwiej w tą grę jest chyba zagrać (nie posiadając żadnej konsoli) w wersję od Nintendo DS, bo te emulatory są najłatwiejsze do ogarnięcia. Jednak, z tego co pamiętam, w tej grze używało się też mikrofonu, który Nintendo DSi ma.

ocenił(a) serial na 8

Właśnie zamierzam kupić sobiena święta ds.
Albo ds lite albo 3 ds.

użytkownik usunięty
lisek696

Ja mam DSi i jestem z niego bardzo zadowolony. DS Lite jest już trochę przestarzałe (sprzedaż wycofana w 2011, z tego, co czytałem). Teraz najbardziej opłaca się kupić 3DS, bo 90% gier wychodzi tylko na to, a nie na DSi (co mnie bardzo smuci). Jest jednak na zwykłym DS'ie multum fantastycznych gier i nie ma na co narzekać.
Jeśli chciałbyś jakiejś rady dot. tej konsolki, to wiesz, do kogo się zwrócić. ;)

ocenił(a) serial na 8

A na dsi działa ghost trick phantom detektiv taka super przygodówka gdzie zamieniasz się w ducha i człowieka.

użytkownik usunięty
lisek696

Grałem w to. Ta gra ma zarąbistą fabułę i niebanalne zagadki.
Tylko że... Twoje zdanie jest nie do końca poprawne. Ukończyłeś już tą grę?

ocenił(a) serial na 8

Nie grałem ale widziałem gameplay na tvgry i gra zarąbista.
Dla takich gier kupiłbym dsi i laytona.

użytkownik usunięty
lisek696

Layton również ma niebanalną fabułę i tak samo świetne zagadki. Zdecydowanie polecam, każdą część.

ocenił(a) serial na 8

Chciałbym kupić ale czy mi starczy kasy bo najtań szy chodzi po 330.