PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658871}
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 13279
Paradoks
powrót do forum serialu Paradoks

w nawale tych wszystkich serialowych śmieci, pojawił się rodzynek.

ocenił(a) serial na 9
sandaczus

To fakt, dobry serial. Co prawda do Pitbula mu daleko ale niewątpliwie niezły.
Mam nadzieję że będzie kolejny sezon.

sandaczus

Również mam nadzieję, że zrobią kolejny sezon. Świetnie dobrani aktorzy, prócz szefa Pani komisarz z Biura Spraw Wewnętrznych. Gra sztywno i kojarzy się z Na dobre i na złe - taka moja dygresja. Do tego, muzyka pozytywnie przyciąga uwagę.

ocenił(a) serial na 7
Eligiuss

Bez przesady... Kreacja Zielińskiego jest świetna.

ocenił(a) serial na 6
sandaczus

Bo ja wiem? Serial miał kilka sporych wad w tym największą- główną aktorkę. Strasznie denerwowała, ba wkur...ła na maksa. Do tego jej wygląd, mina- nie wiadomo czy w danym momencie się uśmiecha czy smuci. Tu duży minus. Sprawy przez nią prowadzone OK ale temat ciągnący się przez całą serie fatalny i moim zdaniem nie ogarnięty lub źle zrobiony. Plusem są pozostali aktorzy (szczególnie Linda i pan prokurator). Dałem 6, spodziewałem się jednak czegoś znacznie lepszego. Do "Gliny" nawet do pięt nie dorasta. Ale da się obejrzec. I jeszcze jedno- 39 minut trwa odcinek. Niedługo zaczną robic 15 minutowe seriale kryminalne.

mercg

To Linda nie jest tu głównym aktorem tylko jakaś babka? Jeszcze nie ogladalem dlatego sie pytam, ale wolałbym Lindę na głównego bohatera, niż jakąś paniusię.

ocenił(a) serial na 6
Pijany_Mistrz

W sumie to ona jest główną postacią ale Linda też dużo tu gra- na szczęście (nie tak jak w tym serialu o górach, którego Linda był główną twarzą a prawie w nim nie grał).

ocenił(a) serial na 6
mercg

Drugi sezon chętnie bym obejrzał gdyby to Majewska się powiesiła ... z żalu, że była pionkiem, na przykład.