POGŁĘBIA SIĘ TAJEMNICA MORDERSTW - Współczesne morderstwa w Mystic Falls
przypominają Damonowi o podobnej serii morderstw, która zdarzyła się wiek wcześniej.
Poprzez retrospekcje do 1912 roku, Damon wspomina piękną wampirzycę, Sage, która
pokazała mu całkowicie nowy sposób istnienia. Sheriff Forbes ostrzega Damona by nie
angażował się w jej śledztwo, ale Damon jest przekonany, że szuka ona niewłaściwego
podejrzanego. Elena i Matt uciekają się do włamania w poszukiwaniu dowodów by
dowieść, że Dr. Fell jest morderczynią. Z jakichś powodów, które są znane tylko dla
Rebekah, staje się ona zainteresowana lokalizacją jednego z najstarszych obiektów
miasta. Ostatecznie, Elena dochodzi do nowego zrozumienia ścieżki, jaką obrało jej życie.
Damon dzieli się ze Stefanem emocjonalnym wyznaniem.
W odcinku występuje również Candice Accola :)
Hm na pewnym forum sądzą ,ze w tym odcinku raczej nie bedzie Klausa. Sama się zawiodłam ,ze opis nie zawiera żadnej choćby najmniejszej wzmianki ani o nim ani wątku Klaroline. Jednak nie tracę nadzieji ponieważ w opisie do 15 odcinka takze nic nie bylo o Klausie , bylo napisane ze wystepuje rowniez C. Accola tak jak tutaj a mimo to sceny z nimi by były ;D
Właśnie też się zawiodłam :( Mam nadzieje że jednak coś będzie !! ;P zwłaszcza z Klaroline ;) z pewnością będzie dość dużo retrospekcji z Damonem ;D
Jest jeszcze kupa czasu do 15 marca , więc może pojawi się jeszcze jakieś zdjęcie z tego odcinka , na którym to będzie nasze kluskowe bóstwo ;DD To znaczy musi się pojawić xD
No tak moja ortografia , interpunkcja itd. zdecydowanie może niektórych porażać . Nie analizuję dokładnie swoich postów przed wysłaniem XD stąd dopiero po wysłaniu je czasem przeczytam i........ cóż z tego skoro nie mam możliwości edycji( a wydaje mi się, że wcześniej nie miałam z tym problemu) . Może to tylko ja mam teraz takie ograniczenia forumowe xD ??
Nie ważne , w każdym razie czytając co niektóre posty polskich internautów ( mówię tu ogólnie , nie o tym forum ;) ) można naprawdę doznać szoku , ale nie komentuje akurat poprawności tylko skupiam się na temacie wypowiedzi;)
Nie mówię ,że nie zdarzają mi się błędy , których jestem nieświadoma nawet po późniejszym przeczytaniu swojego wywodu xD
Zapewne i w tym poście znajdziesz jakiś mankament polszczyzny ;D , nie to żebym miała Ci to za złe ^^
Ale właściwie by mnie to nie zdziwiło, moje posty niekiedy mnie samą zadziwiają nie tylko ortografią xDDDD
Pozdrawiam ;)
Edytować post można tylko w ciągu 5 minut po jego dodaniu, dodatkowo pod warunkiem, że nikt na niego nie odpowiedział.
"Damon dzieli się ze Stefanem emocjonalnym wyznaniem." ciekawe czego lub kogo będzie ono dotyczyć :D
wiadomo, kiedy jest emisja odcinka?
Jak dla mnie Elenna mogłoby nie być, zwłaszcza po tym jak potraktowała Damona, natomiast mam nadzięję na jak najwięcej scen z udziałem Klaroline :)
"Ostatecznie, Elena dochodzi do nowego zrozumienia ścieżki, jaką obrało jej życie.
Damon dzieli się ze Stefanem emocjonalnym wyznaniem."
Znowu...? :/
Może bracia tym razem zamiast monetą będą rzucać kościami do gry? :P
O tak Klaroline jak najbardzej ;D
Tak w ogole co do przyszłych odcinków , czytalam ze Joseph nagral scene z Graham (Bonnie) być może chce on ją jakos naklonic do zdjęcia zaklecia łączącego pierwotnych w jednosc? Obecnie dochodzi wątek z tym drzewem , więc są szczególnie zagrozeni z uwagi na to,że wystarczy jedno z nich ugodzić takim kołkiem z białego dębu aby pozbyc sie wszystkich.
Kompletnie zapomniałam, że jest ta głupia przerwa i dzisiaj szukam tego odcinka, myślałam, że pomyliłam numery. Ciekawe, co się dzieje z Alaric'iem, nigdy nie umie sobie dobrze dobrać dziewczyny :)
Nic nie znalazłam na temat Alarica... ale też jestem ciekawa co się z nim będzie działo :P Obstawiam że umrze niestety ;(
Alaric nie może umrzeć, nie tak naprawde! Poza tym już wyczerpał limit smierci w tym sezonie
Cóż premiera zapowiedziana na 15 marca ( czwartek ) odcinka z napisami możesz się spodziewać wieczorem 16 marca :)))
może coś jednak będzie z Caroline i Klausem, mam cichą nadzieje. I cieszę się że ktoś dodał opis odcinka, moja wyobraźnia pracuje :P
Myślę że przez odcinek 16 i 17 nic takiego nie zobaczymy przynajmniej tak mi się wydaje :((( ale ktoś tu napisał że jak był opis 15 odcinka to też pisało tylko tyle że w odcinku występuje Candice a była ich wspólna scena :))) więc trzymajmy za to kciuki :PP Ale podobno w 18 odcinku zobaczymy ich wspólne scenki :P
to w przyszły pt w końcu będziemy mogli spokojnie pooglądać długo wyczekiwany odcinek:) ale nie tylko fanów TVD robią w balona, oglądam również Chirurgów i też dopiero 15 marca :o
Dobrze że potem leci już normalnie :))) Ja tam najbardziej nie mogę się doczekać odcinków 18 19 20 bo tam ponoć ma być więcej Klaroline :P