pasują do siebie i fajnie by było gdyby zostali parą. Tylko co z jej mężem? jak to się dalej potoczy?
Jej mąż zginie w wybuchu w Iraku... A mówiła mu żeby nie jechał. Eh faceci:D
A co do Ray'a I Neeli to będą parą, choć po wielu przejściach:D
Tak, Neela będzie z Ray'em. Ale ona wyjedzie do niego dopiero dwa odcinki przed końcem 15 sezonu ER. W najbliższych odcinkach okaże się, że mąż Neeli- Michael zginął podczas wybuchu bomby w Iraku. Ray w 13 sezonie będzie miał czołowe zderzenie z ciężarówką na pasach i straci obie nogi. Ale gościu się pozbiera i będzie walczył o prawa niepełnosprawnych. W 14 sezonie pojawił się w ER chwaląc protezami, które pozwalają mu normalnie funkcjonować, a jego miłość z Neelą doporwadzi do jej wyjazdu z Chcicago :(((
Fajnie się to potoczy:D W końcu po tym jak będzie miała pełno facetów pojedzie jednak do Ray'a:D
Słodkie:DD Hehe
Zgadzam się:D On i tak dużo się nacierpiał:D
Najpierw Kapela, ta młodociana laska, bliskie spotkanie z cięzarówka....
masakra:D Chłopak miał mało szczęścia w życiu:D
czy ja wiem.. w końcu spotkał miłość swojego życia, to chyba rekompensuje te wcześniejsze sytuacje :) tym bardziej chłopak sobie z nimi radzi jak do tej pory. nie wiem jak tam z tymi nogami, bo widziałam tyle, ile na polsacie pokazali ;)
Ja też oglądałam tylko te odcinki ale na youtube są urywki pokazane...
I jakby patrzeć z innej strony to on dlatego stał na środku drobi bo do niego zadzwoniła Neela a on był pijany i opuścił telefon...
Teraz go niestety usunęli... Bo coś tam z prawami autorskimi::D
Ale w takich filmikach typu Ray i Neela, w tych nowszych, Jest ta scena pokazana. Ja oglądałam niedawno...
http://www.youtube.com/watch?v=yjGFqgUnJjA
To jak się chwali protezami
http://www.youtube.com/watch?v=Li5mym6Xqas&feature=related
A to jak stracił nogi Ale to niestety tylko urywka nie ma całego odcinka:D
Pozdrawiam i życzę miłego oglądania:D
właśnie obejrzałam fragmenty z Ray'em i Neelą... świetne są :) aż się rozkleiłam jak ona tam do niego pojechała..
Tego jest pełno:D Ja widziałam już chyba z 30 różnych:D
A co do tego... Można się było spodziewać:D
Gdzieś tam jest jeszcze kawałek jak on biega na protezach:D Prześcignął ją:DDD
haha widziałam to :D nie wiedziałam nawet, że są takie protezy. Dobrze, że po wypadku się nie załamał. a po tej ostatniej scenie jak ona pojechała do niego jest coś dalej?
Znaczy gdzieś czytałam, że ona tam z nim pracuje i w którymś z ostatnich odcinków pojawiają się w video rozmowie:D
A co do tych protez to na jakiejś paraolimpiadzie taki facet na nich biegał:D
Po wypadku to on zaczął pomagać innym niepełnosprawnym.
A gdy odwiedził szpital w odcinku Hunted do Neeli powiedział:
I was drunk and I stay in the middle of the road and the middle of the night:D
Co można za interpretować , że nikogo nie obwiniał...
Czyli to widziałaś? Jakiś idiota się dobijał... Ugh... Ale gdy miał już wyjść to ją pocałował a jak mówią lepiej później niż wcale:DDD
ani nic nie rozmawiali ze sobą, w ogóle chyba żadnej wspólnej sceny nie mieli :(
było za to dość dużo o wyjeździe Pratt'a do Afryki. masakra ;/
No co do scen pocałunków to będzie tego dość dużo... On będzie się o nią bił z tym kolesiem z karetki... No i cały czas nie będą razem... On będzie z jakąś nową lekarką, o romansach Neeli nie wspominajmy:D
Więc dużo się będzie działo:D Ciekawe czy puszczą wszystkie sezony...
Znaczy we wrześniu ma być 13, ale czy puszczą 14 i 15 niewiadomo. Polsat jest pogrzany... Jak zgubili 9 sezon to być może obudzą się i jakiegoś nie puszczą:(
A ja muszę obejrzeć wszystkie:D
wiem że jestem głupia i do tego duża i nie powinny mi się podobać takie rzeczy aleee uwielbiam Reya a jego romans z Neelą to w ogóle mój ulubiony wątek w filmie
A to niby dlaczego ma Ci się to nie podobać?
Ten wątek jest naprawdę bardzo fajny:DDD
No i on się coraz bardziej rozwija...
Nie wiadomo... Ale szczerze to oni się od razu jakoś tak zaprzyjaźniali
A w ogóle to jak mieszkali razem to pewnie by zaiskrzyło gdyby ona ciągle nie myślała o Michaelu...
no to było słodkie :D i to co ona powiedziała raz.. że chce wrócić do domu do swojego współlokatora, że tylko tego jej potrzeba..
O tak:D Chociaż ona się też Dubence podoba więc nie można powiedzieć, że coś z tego nie wyniknie... Jeszcze nic nie wiadomo:DD
mi się ten cały Dubenko ani trochę nie podoba :P
Ray'a na początku średnio lubiłam, ale stopniowo zyskiwał moją sympatię :D
ja tam lubiła go od początku jeśli można tak powiedzieć bo moje początki z ER to tak naprawde kilka odcinków z 13 sezonu :) wtedy mi się serial spodobał i jak puścili w Polsce to się wciągnęłam na maxa :)
on mnie denerwował na początku bo aktora shane'a westa pamietam z filmu szkoła uczuć, który srednio mi przypadl do gustu, za drugim razem wydał mi się śmieszny wręcz:P ale w tym filmie jest rockstar;P super lekarz i facet;)