PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6664
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Hej mam pytanie ..wie ktos wktorym konkretnie odcinku Velarde dowiedza sie ze Estefania nie jest ich corka .. bo nie moge tego znalezc..pozatymm moze macie jakis odcinek gdzie to jest pokazane(np na youtube ..) z gory dzieki:):)

renia_14_1993

Cecilia dowie się w 46 odcinku, nie wiem kiedy powie Patricio. Tu masz link kiedy mu to wyznaje.

http://www.youtube.com/watch?v=9yRqYo8enzg

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

Dzieki:)

a jak ona sie Cecylia dowiedizała??

renia_14_1993

Spotkała wreszcie tego księdza opowiedziała mu o Estefanii, a on jej na to że ona nie może być jej córką.

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

aha;D mam jeszce jedno pytanie ..bo widziałam sceny z filmu jak JM rozmawiał z Viviana ..i wygladała ona jak by była psichicznie chora wogole ubrana była w taki stroj szpitalny pozatym patrzyła na JM jak by go nie znała..nie wiesz przypadkiem co sie jej stało?

renia_14_1993

Okaże się że żyje, wróci do niego i będzie udawać amnezję czy jakoś tak, potem Estefania odkryje że tak nie jest. Masz tu link do streszczenia od 1-67 odcinka.

http://www.telenowele.fora.pl/nie-igraj-z-aniolem-b-font-color-red-nowe-font-b,9 5/streszczenia,9165.html

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

Od razu widać, że Viviana jest chora psychicznie, wszyscy myslą, żę nie żyje, Jean przez to między innymi musiał oddać Mary do domu sędziego, a ona sobie leci w kulki i zabawia się z murzynem.........;/

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

HeY ^^
Mam takie pytanko ...
Nie wiecie może gdzie można znaleźć odcinki w całości do ściągnięcia np ?
Bo Qrcze nie oglądałam pierwszego :(:(:(:(:( a na youtube są tylko kawałki ;/ Będę bardzo wdzięczna za info!! Pozdrawiam =]

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

hej:) tutaj masz linka;]

http://www.swiatelenowel.fora.pl/nie-igraj-z-aniolem-cuidado-con-el-angel,208/od cinki-po-polsku-bez-komentowania,5806.html

tylko musisz sie zalogowac:):)

ocenił(a) serial na 9
renia_14_1993

Jej =*
Dziekuje !!!!!!!!
Masakra jak sie ciesze !! =]

kasienka89_17

mam pytanie wiem ze w streszczeniach znajde to ale nie mam kiedy tego przegladac wiec moze ktos wie co sie dzieje w caly czasie a w szczegole na koncu z siosta Juanan Migela Rocío ?jakie sa jej losy?
dzieki z góry

bonesfan

i z tym ksiedzem ?
dzieki

bonesfan

Słyszałam że Rocio i Vincente będą mieli wypadek. Ona będzie miała zmasakrowaną twarz(noo..może trochę przesadzam, ale konieczna będzie operacja plastyczna)a on nie będzie mogł chodzić. Zerwie z nim listownie. Jednak potem wezmą ślub(tu masz do tego link).

http://www.youtube.com/watch?v=a8lYBBhb9yw

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

mam pytanie z kim na końcu będzie Elsa ? a z kim Adrian ?

a i macie jakieś fajne fotki Elsy ? jeśli tak to podajcie linki ;) xd z
góry dzieki . !

ocenił(a) serial na 10
Lucrecia

a i w którym odcinku będzie ślub Vincenta i Rocio ?

ocenił(a) serial na 10
Lucrecia

i kto to jest na ślubie Rocio i Vincenta ten chłop koło Marichuy ?

Lucrecia

Do Marichuy: Oglądałam ostatni odcinek tego serialu, na drugim ślubie Marichuy i Juana Miquela Elsa była z jakimś nieznanym mi facetem(nie Nelsonem), na weselu on jej się oświadczy(chyba).Jeśli chodzi o faceta stojącego koło Marichuy na ślubie i Vincente i Rocio to jest to Leopardo(zwany też Omarem), właściciel hacjendy w której zamieszkją Marichuy i Candelaria. On zakocha się w niej. Wydaje mi się też że jest to dawny przyjaciel Juana Miquela.

renia_14_1993

może ktoś wie czy Vincente będzie nadal z siostra Juana Miguela, bo widziałam jak Rocio brała ślub z jakimś innym facetem pod koniec telci, a Vincente był w szpitalu i chyba umarł. Z góry dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 5
renia_14_1993

Może ktoś mi odpowie na kilka pytań:
1) Kim dla Estefanii jest Isabela?
2) Jakie dziecko (jakiej płci) urodzi Marichuy i jak będzie się ono nazywało?
3) Kiedy Viviana wróci do domu,przed ślubem Juana Miguela z Marichuy czy po?

justyna_rad

1) To chyba jej ciotka(są nawet trochę podobne).
2) Urodzi chłopca, wydaje mi się że nazwie go Juan Miquel Jr.
3) Viviana wróci PO ślubie. Jej pojawienie się spowoduje automatyczne unieważnienie ślubu Marichuy i Juana Miquela.

użytkownik usunięty
renia_14_1993

Mam Pytanie,czy Marichuy i Juan Miguel beda razem na końcu serialu ?

To telenowela, oczywiste więc jest że musi być szczęśliwe zakończenie.
Będą razem, wezmą drugi ślub.