Tak przeciez nie można traktować telewidzów, aby przerywać serial!!! Rozumię Klan i tego typu tasiemce, które sa nagrwany powiedzmy " na zywca" i puszczane za kilka dni. Ale nasz serial juz dawno skonczyli nagrywać!!!!! TELEWIZJA JEST DLA NAS a nie odwrotnie. To co nam sie podoba powinni puszczac. Zamiast Aniolka bedzie leciał Straznik Teksasu - kto to oglada??? Na stronie tv4 jest "kontakt" tam Mozna pisać!!!! wezmy sprawy w swoje rece a nie bedziemy sie przygladac co wyprawiają!!! Takie jest moje zdanie. Co Wy na to?????????????
Juz napislaam do tv4 , i prosilam o rozpatrzenie mojej i nie tylko mojej prosby, mam nadzieje,ze wezma to do siebie;d
Ludzie nie przesadzajcie! Fakt, to głupi pomysł z przerwą wakacyjną, ale najwidoczniej CCEA ma sporą oglądalność i nie chcą jej stracić przez wakacje, bo wiadomo, że wtedy dużo osób wyjeżdża i dlatego pewnie zdecydowali się na przerwę wakacyjną...
Zgadzam sie z wami po co przerywać tą tenelowele.. nie wszyscy wyjeżdzają na wakcje, a nawet jak ktoś wyjedzie to moze sobie oglądać na youtube :/
ale, w ogóle skąd taka plotka? to zostało napisane? czy powiedziane w mediach?
ludzie toć nie przesadzajcie ,zgadzam się z ReBelDe_fan dużo ludzi wyjeżdża na wakacje a tv4 nie chce stracić oglądalności.
ale nie wszyscy wyjeżdzają na wakacje a gdy sie juz ktos wybiera to na niedługo max 2 tyg...a i mysle ze jesli zrobia przerwe to wtedy wlasnie starca ogladalnośc, gdyż ludzie mogą zapomnieć :/
zgadzam sie w 100% z Patrycja_93 , ze po tak długiej przerwie straca ogladalniość .Jeżelipuszczaja cos po długiej przerwie to mało osób o oglada!!!!
to w ogole jest jakis besensowny pomysł .. mam nadzieje ze z niego zrezygnuja ale to są male szanse :((
hmmm a moze by jakas petycje z podpisami zrobic???? nie wiem ja wy ale ja w wakacje jak nie na tv 4 to w necie bede ogladac a po wakacjach w akcie protestu nie bede ogladala na tv 4 bojkot i tyle !!:D:D:D:D
a mi pasuje ze nie będzie emitowany na wakacje ;-) bo nie będzie mnie przez długi czas .. i nie będę miała możliwości oglądania Aniołka :( i chcę zarobić troszkę pieniążków na wakacje ;-) wiec bardzo mnie cieszy ta decyzja bo chyba bym nie zniosła ze nie oglądałabym filmu :(:(:(
Ja też sie ciesze bo bd pracować w wakacje prace kończyłabym o 18 wiec nie zdążyłabym na aniołka, jak by mieli dawać to tylko gdyby powtórki były gdzieś o 7 albo 8 rano to bym dala rade, poza tym nawet jak nie uda mi sie znalexc pracy to nie lubie siedziec cale wakacje w domu, dlatego dobze ze jest ta przerwa, a po wakacjach przeciez znowu wróci trez mi bedzie troche zal bo kazdego dnia czekam na kolejny odcinek ale tak będzie lepiej...
i nikt wam niestety nie odpowie albo odpowie ale po długim czasie lub bardzo krótko bez wyjaśnień...taka jest prawda... TV4 nie odpisuje na meile tak samo było ze zbuntowanymi....
co do przerwania emisji to szkoda ze to robią ale z drugiej strony to się cieszę ....wielu z nas wyjezdza na wakacje bądź pracuje....ja bede pracowała w lipcu a w sierpniu wyjezdzam na cały miesiąc...wiadomo ze jest takich osob wiele wiecej.... "Nie Igraj z Aniołem" ma bardzo dużą oglądalność i TV4 nie chciało by jej stracić przez wakacje i puszczać teneloweli pewnie dla mniejszości...
Ale bez sensu jest przerywanie tej telenoweli.
Wątpie,żeby CCEA spadła oglądalność...