Suuuper anime! Chyba najlepsze jakie ogladalem w ostatnich kilku latach. Mam takie male pytanko:ile ma byc odcinkow tegoz jakze swietnego anime? ja jestem na dopiero na 102 i juz jest zajebioso! :)
sry nie zgadzam się chcesz zobaczyć dobre anime obejrzyj Evangelion, ghost in the shell, ergo proxy, rahxephon !! tobre kreski są ^^ noruto jest robiony tak sobie przy czym nalezy brac pod uwage fakt ze mange oceniałbym na 9 ^^ fabuła kreska jest prawie genialnie, anime jednak sux jest nie dopracowane, chodź nie ogląda się tego źle jak np Gilgamesh gdzie można powiedzieć że anime ma potencjał który zostaje zniweczony przez panów animatorów ;P
pozdro
Jest 220 odc. Naruto a gdy to pisze 73 odc. Naruto Shippuuden. A co do Vermiliona :) kreski to nie wszystko Naruto manga nie różni się tak bardzo od anime poza filerami które nie którym się podobają bo dają więcej informacji na temat anime poza tym anime które wymieniłeś mają całkiem inny temat (wizja przyszłości,cyborgi,mechy) więc nie wszystkim może się podobać
mnie tez bardzo sie podoba,a co do odcinków Naruto jest 220,a shippuudena 73 i wychodza co tydzień w czwartek.Gdzies na filmweb tez sie pytalem ile bedzie odcinków to ktos odpowieciał "gigamnóstwo" poniewaz manga ma juz 418 episodów i ciągle wychodzą,a anime ma jak narazie 293,poza tym w anime dochodzą jeszcze fillery,ale za sa jeszcze kinówki które sa calkiem niezle.
hmm...widocznie się pomyliłem może dlatego że ściągam ze strony w piątek :P bynajmniej zwracam honor
Ja polecam serdecznie, ale do odcinka 135, bo potem zaczynają sie fillery (czyli odcinki dodane, nie mające nic wspólnego z mangą) i kończą się tak właściwie dopiero w 220 odcinku (czyli ostatnim pierwszej serii) :/ Jak chcesz się męczyć to możesz zobaczyć, ale nie zalecam :P
Za to odcinki Naruto Shippuuden są genialne, nawet te kilka dodanych nie jest złych :D
Pozdrawiam serdecznie!
ja tam naruto dwa razy oglądałem i przyznam ze niektore fillery byly beznadziejne,ale bylo wiele takich fajnych.
Mogę się z tym zgodzić. Jednak w Naruto było za dużo fillerów (mam nadzieje że w ship-ie będzie troszkę mniej)