PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 90947
6,1 14 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata
ocenił(a) serial na 9
Eramuz

Pilaszewską, a że to wybitna aktorka upewniłem się widząc ją w jednej z ról Teatru TV. Nawet warunki zewn. jej sprzyjają - uroda, głos, no ale głównie talent, to on sprawił, że była bardziej skomplikowana (w sposób komediowy) jako żona Karola, nie tak prosto przekładała na grę aktorską jak Żak np.miłośc do męża zaprawioną ciepłą ironią.

Wydmin

ja wolę Żakową.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Zdecydowanie Pani Pilaszewska.

Pani Żak byla jakas taka nudna w tym serialu, co innego w Ranczo - tam jest genialna.

swirus5

Za Pilaszewska trochę nie przepadam, ale w miodowych latach nieraz była fajna, a Żak wolę dlatego że ja Katarzynę Żak uwielbiam od 1997/98 jak zagrała w 13 posterunku przedszkolankę i dlatego bardziej wolę Żakową i ją uwielbiam teraz za Ranczo. Ostatnio widziałam criminale tango czyli rewie gangsterską i Pani Pilaszewska super śpiewa, nie tylko ona śpiewała śpiewali : Joanna Kurowska, Piotr Gąssowski, Hanna Śleszyńska, Krzysztof Tyniec,Robert Rozmus. Był też Marian Kociniak którego uwielbiam i kocham był jako duch.

ocenił(a) serial na 10
swirus5

Podpisuję się pod tym.

ocenił(a) serial na 10
Eramuz

Pilaszewska. Do Żak nic nie mam (w Ranczu rzeczywiście gra bardzo dobrze), ale w Miodowych latach była trochę bezbarwna, a nawet nudna.

ocenił(a) serial na 8
Eramuz

zdecydowanie p. Pilaszewska :)

ocenił(a) serial na 9
Eramuz

Pilaszewska.

użytkownik usunięty
Eramuz

Zdecydowanie Pilaszewska. Serial wiele stracił po jej odejściu.

ocenił(a) serial na 7
Eramuz

Pilaszewska bez dwóch zdań...

Eramuz

Tu nie ma nad czym dywagować, pani Żak już pisząc z perspektywy czasu nawet grała słabo. I to nie ze względu przez pryzmat Pilaszewskiej.

ocenił(a) serial na 8
Eramuz

Pilaszewska i kropka ; )

użytkownik usunięty
Eramuz

Pani Agnieszka Pilaszewska nie grała Aliny - ona nią była. A Katarzyna Żak, choć nie jest złą aktorką (wręcz przeciwnie), nie podołała w wyzwaniu. Zmieniła charakter tej postaci - z kochającej żony, dobrej gospodyni domowej, ciut zmęczonej "wybitnymi" pomysłami męża damy, kobiety honoru potrafiącej postawić na swoim, lojalnej przyjaciółki, Alina stała się wiecznie narzekającą, nudną, non-stop wzdychającą... osobą.
Zmieniając Pilaszewską na Żak zadano wielki cios ML.

ocenił(a) serial na 6

podpisuję się pod tym....
Nawet dodam coś od siebie.
Żakowa gra jakoś tak sztucznie, bezbarwnie....
No w miodowych latach to już mogiła
przestałam oglądać ten serial gdy "Alina "się zmieniła....

Zgadzam się w stu % Agnieszka grała genialnie w tym sitkomie

Eramuz

Żakowa położyła ten serial,wyglądała na ciągle naburmuszoną i złą,nie posiadała ani procenta uroku który zaprezentował Pilaszewska.

ocenił(a) serial na 10
Eramuz

Agnieszka Pilaszewska.

ocenił(a) serial na 10
Eramuz

Właśnie dzisiaj na polsat 2 był pierwszy odcinek z Żakową i muszę stwierdzić że Pilaszewska jest genialna a Żak beznadziejna.

Eramuz

Pani Agnieszka ponieważ grała tę rolę mniej sztywnie

ocenił(a) serial na 10
Eramuz

Pewnie, że Agnieszka Pilaszewska bez dwóch zdań. :)

Eramuz

Alina nr 1 była lepszą aktorką, jeśli chodzi o śmieszne momenty, ale czasami jej nie wychodziło w takich zwykłych scenach. Natomiast Alina nr 2 nie miała talentu komediowego, ale chwilami, w niektórych momentach coś tam jej wyszło.

Jeśli zaś gadamy o wyglądzie, to 1 Alina była ogólnie ładniejsza, ale dziwiło mnie to, że co tydzień miała inny fryz (jakim cudem w jednym ma włosy krótkie jak nie wiem co, a później nagle- dłuższe?!)

Eramuz

Agnieszka Pilaszewska bez 2 zdań!!!!

ocenił(a) serial na 10
Eramuz

Zdecydowanie Agnieszka Pilaszewska! :)

ocenił(a) serial na 7
Dragon1985

Pani Pilaszewska zdecydowanie

Eramuz

Pilaszewska z Żakową odcinki były słabsze.