PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80119
7,6 21 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Ogólnie rzecz biorąc Ilość odcinków mnie przytłacza. Jak waszym zdaniem najlepiej oglądać? Wszystko od początku, czy może od dalszych sezonów ? A i czy każdy odcinek jest o czymś innym?

ocenił(a) serial na 9
Hestian

Każdy odcinek jest o czymś innym.
Warto zacząć od 10/11 sezonu.

Hestian

polecam http://southpark.cc.com/ ja zacząłem od tych z największą liczbą wyświetleń, później cały ostatni sezon i teraz po kolei w dół z sezonami idę :)

Cannabiss

a jakaś stronka z polskimi napisami, bo angielski jako tako rozumiem podstawowy, choć nie chciałbym nie zrozumieć jakiś wątków :D

ocenił(a) serial na 10
budziu128

http://southpark.info.pl

ocenił(a) serial na 10
Hestian

Od początku, zdecydowanie. wszystkie sezony + film z 1999 + gra Kijek Prawdy. Wtedy poczujesz w pełni esencję tego serialu :) pierwsze 3 sezony mają inne poczucie humoru, trochę trzeba je "przetrwać", ale też się na nich dobrze bawiłem. Widzę po kolegach, którzy obejrzeli losowe sezony, skaczą po tym. Nie czują w ogóle ducha serialu. Najlepiej jest przejść przez wszystko od początku do końca.

ocenił(a) serial na 10
Hestian

jw. tylko i wylacznie od poczatku :)

Hestian

Najlepiej po kolei, bo w dalszych odcinkach często są nawiązania do poprzednich.

ocenił(a) serial na 10
kenexgro

Dokładnie. Lepiej wszystko po kolei od początku do końca. Nawiązań do poprzednich odcinków jest sporo i jeśli się je rozumie, to o wiele przyjemniej się ogląda.

ocenił(a) serial na 9
Hestian

Zacznij to wszystko oglądać od sezonu 4 lub 5. Sezony niżej są po prostu nudne..

ocenił(a) serial na 10
novak90

Może i nudne, ale zawierają wiele szczegółów m.in. Dlaczego Kenny tak często ginął, Sonda analna Cartmana, czy Mr.Honkey świąteczne gównieko.Lepiej "przetrwać" tak jak to powiedział Lhikan, niż nie wiedzieć, o co im chodzi.

ocenił(a) serial na 9
Hestian

Jak dalej masz ten problem to moja rada, obejrzyj najlepsze, jest wiele stronek co polecają różne ich ilości, ja się zgadzam z tą www,brobible,com/entertainment/article/best-south-park-episo des/#page/1

ocenił(a) serial na 8
Hestian

Tylko i wyłącznie od początku. Wkręcisz się w serial, poznasz istotne szczegóły i historie niektórych postaci, poznasz Chefa (którego mi osobiście brakuje w nowych odcinkach), śmierci Kennego to swojego rodzaju klasyka. Na pewno nie oglądaj tak jak niektórzy proponują, a mianowicie skacząc po odcinkach - w wieeelu są odniesienia do innych epizodów. Poza tym będziesz miała pełen przekrój jak się South Park zmieniał przez lata.