PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51982
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Wielką stratą dla serialu jest śmierć serialowego Krzysztofa Zduńskiego. Był jedną z najważniejszych i najlepszych postaci serialu. Krzysztof pomimo swoich błędów postanowił się odmienić i dopią swego, aż do ostatniej swej godziny...

ocenił(a) serial na 7
W_B_

Szkoda bo to zmiania cała sytuacje w serialu. Co teraz bedzie ? Na pewno wiele sie zmieni!

ocenił(a) serial na 6
W_B_

Weźcie Krzysiek był głupi i nie umial grać... A jego ambicje... Ojej żona mui zalatwiła pracę i ten ma problemy... Niechj napisze do dziewczyny...
(lol2)

Izab

taaa zgadzam sie z toba...a jeszcze te jego pretensje o to że żona załatwiła mu prace-poprostu nie lubiałam tej postaci i ciesze sie ze juz nie gra w tym serialu

Izab

bzdura! właśnie że umiał grać; jak jeszcze odejdzie Bosak to ten serial zrobi się taki jak klan

mkorzonek1

ejjjj.... jak to Bosak odchodzi??? dzlaczego ??? Odpowiedzcie szybko!

W_B_

Zrobiono wokół tego wydarzenia taki szum, że zaczynam poważnie się obawiać, że ludzie zaczną ku pamięci serialowej postaci świecić znicze w oknach i zamawiać msze...

W_B_

eeee tam mnie ten Krzysztof wkurzał i nie prawda ze sie zmienił tylko unosił sie ciągle honorem ogólnie jako aktor fajny, ale nic nie wnosił do m jak miłość.

super_nika

krzysztof był bardzo nudna postacia
zreszta M jak miłość to bardzo denny serial :)

ocenił(a) serial na 1
NaShI

ach, ja się cieszę :) poza tym o śmierci krzysztofa wiedziałam już na początku grudnia... teraz to tylko Marysia będzie z Rogowskim pewnie :)

W_B_

Oh Kysiu Kysiu. Stary nieudacznik i tyle ;p

W_B_

Byla zaloba narodowa, czy mnie to jakims cudem minelo?