PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12660
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Mam pytanie czy mógłby mi ktoś napisać coś o postaci odgrywanej przez Amy Acker ? Od czasów Angela mam wielką słabość do tej aktorki, a w tym serialu pojawia się co jakiś czas i zastanawiam się czy warto go oglądać, jednak jeśli pojawia się w serialu na pół minuty to wolałabym nie tracić czasu, tym bardziej że miałam już jedno podejście do tej produkcji, ale jakoś mnie nie wciągnęła. Z góry dziękuję:)

ocenił(a) serial na 9
papieros

witam, jej debiut miał miejsce w finale I sezonu. W II sezonie była aktorką drugoplanową i pojawiła się w kilku odcinkach, jednakże jej rola była kluczowa dla sezonu i wokół niej rozegrały się między innymi finałowe wydarzenia. W III sezonie dołączyła do głównej obsady serialu i od tej pory pojawia się regularniej. IMO jej postać jest najjaśniejszym punktem serialu :)

Swoją drogą, początek serialu jest nudny, ale polecam dać mu drugą szansę i dobrnąć do 10 odcinka, potem jest tylko lepiej i o wiele lepiej!

papieros

Tak jak kolega wyżej napisał, po kilku gościnnych występach w 1 i 2 sezonie, w 3 jest już w stałej obsadzie i kradnie każdą scenę w której występuje :)