PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27108
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

W poniedziałek 23.01 na tvn zacznie się sezon 3 serialu "Fringe". No w końcu będzie trza było długo czekać na ten sezon.

Zbuntowany_RBD

To są jeszcze tacy biedacy co oglądają ten serial w polskiej tv?Powodzenia życzę i ogromnej cierpliwości .Jak znasz niemiecki to polecam Prosiben tam są zdecydowanie bardziej na bieżąco....

ocenił(a) serial na 10
szarit

Ja również mu współczuję... Właśnie skończyłam 8 odcinek 4 sezonu i nie mogę się doczekać kolejnych.Te parę dni będzie dla mnie wiecznością ;p

szarit

Nie wiem ja seriale ktore ogladam w Telewizji i jakos nie placze ze nie jestem na czas z serialami ale mi to nie przeskadza teraz jest tyle kanalow wiekszosc wiec te slowo biedak wschadz se gleboko w dupe.

kinoman1985

Oj ta kultura z tv..taa i jak tu nie żałować ludzi co oglądają te ogłupiacze?no i słowo biedak wcale nie zawsze znaczy że jesteś biedny materialnie co właśnie udowodniłeś swoją wypowiedzą.Ale ok twój wybór skoro lubisz czekać aż jakaś polska tv zdobędzie się na wysiłek i zakupi serial ,przetłumaczy i nada o beznadziejnej porze na dobitkę nie zawsze zgodnie z programem tv...i to jeszcze zależnie od swojego widzimisie..Ja wolę na bieżąco prosto z internetu,ale mamy przecież demokracje, i każdy ma to co chce..

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Szczerze współczuję! Nie wyobrażam sobie czekać tak długo na odcinki tego genialnego serialu.:)

ocenił(a) serial na 7
kalambury1008

ja nie wyobrazam sobie ogladac z polskim lektorem i z reklamami.. jakbym mial ogladac w ten sposob to bym nie ogladal, tylko chyba wzial sie za ksiazki SF.

Zetnakatel

To czytaj

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

Ciekawe czy i z "Dexterem" pójdą dalej...