PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829586}

Firefly Lane

2021 - 2023
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 12043
6,0 2 krytyków
Firefly Lane
powrót do forum serialu Firefly Lane

Nie do końca rozumiem zakończenie sezonu 2. Znaczy rozumiem to, że Kate zmarła, pokazany był fragment jej pogrzebu, to, jak Tully dostała pudełeczko z najważniejszymi pamiątkami - to się zgadza. Ale jednak w trakcie sezonu były pokazywane przebitki "10 lat później", z których wynikało, że Kate udało się wyzdrowieć, wrócić do pełni sił, i jeszcze być obecną na ślubie swojej córki. Nie do końca rozumiem w takim razie, czym były te przebitki z przyszłości. Czy ja coś źle zrozumiałam/zapamiętałam? Albo nie skupiłam się na jakimś fragmencie, w którym byłoby to wyjaśnione, że np. to był wymysł jakiejś alternatywnej rzeczywistości/czyjś sen?
Przez to czekałam na happy end, a tu niespodzianka. Podobno 3 sezonu ma raczej nie być. Nurtuje mnie to już od paru dni, może ktoś również zwrócił na to uwagę?

ocenił(a) serial na 8
yellowclaw

Ta scena, gdzie Tully rozmawia z Kate przed slubem patrzac w lustro, ze wykonaly kawal dobrej roboty itd.. to Tully sobie wyobrazala, ze rozmawia z Kate. Potem byla scena, ze sie odwrocila i Kate zniknela

ocenił(a) serial na 8
claudii1308

Dzięki, mnie też to nurtowało. Jak chciałam obejrzeć ten moment ponownie, to nie mogę go znaleźć. W którym to było odcinku?

ocenił(a) serial na 8
aniontko_ka

Jest to poczatek 16 odcinka 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
claudii1308

Dziękuję! ❤️