PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 26 tys. ocen
6,8 10 1 26473
8,8 10 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

wkurza mnie ten gość, jest strasznie mdły, a ta cała Inicjatywa jest żenująca, już wolałam chyba jak Buffy była z Angelem (chociaż on też był beznadziejny)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

u niego nie tylko fryzura była głupia. wystarczy zastanowić sie nad tym co on mowił - niektore wypowiedzi wołały o pomstę do nieba. Człowiek się tylko zastanawiał - czy on jest taki głupi czy ja nie rozmuniem głębi jego wypowiedzi i toku myślenia? hmn.. w sumie nie było się nad czym zasatnawiać:D

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Jedna z jego glupszych akcji to np: jak mama Buffy i Dawn byla chora i Riley mial sie zajac dawn i zabral ją gdzie? do wesolego mistaeczka i kupil lody. hmn.. nie zabiera sie do wesolego miasteczka i na lody dzieciaka, ktoremu matka umiera. nie dziwie sie Dawn ze jeszcze bardziej sie 'zdołowała', a lodów nawet nie ruszyla.... a w Incjatywie żenująca była ta ich cała 'strzelająca piorunami' broń.. wyglądało to to jak zabawki, albo karabiny z wyprzedarzy po lanym poniedziałku..

ocenił(a) serial na 10
Szeriff

albo jak sie obrazał przy chorobie Joyce, ze Buffy sie nim nie zajmuje. Taa rzeczywiscie w takiej chwili niemiałaby co robic;/ beznadziejny w kazdym calu a Inicjatywa zepsuła cąły 4 sezon i ich broń tez do kitu. Podpisuje sie pod Twoimi słowami

Lady_Rita

ciesze sie, ze ktos podziela moje zdanie:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

To może jeśli się zgadzamy co do naszego 'poczciwego chłopaka Rileya' to może jeszcze parę jego 'wspaniałych akcji' ktoś przedstawi szerszemu gronu? Może będzie to trochę "Pastwienie się nad Rileyem", ale myśle że może być to pod pewnym kątem twórcze..:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

To może to: Riley łaził do wampirzycy na nie wiadomo co tam (jakies narkotyzowanie sie tym ze Ci krew wypija, dobrze rozumiem?), i mial ślady na rekach i szyi, nie? i co? Przeciez jego dziewczyna byla Pogromca Wampirow i to takim z dlugim stazem, przez duze "P",a on myslal ze jak zalozy golf to ona sie nigdy nie dowie i nie zorientuje? Pzeciez to jej praca cala - wampiry itd. i jaki zdziwiony byl jak ją zobaczyl, gdy go nakryła. no i caly czas mial ta beznadziejna fryzure:D

Szeriff

hehe:)
albo dobre bylo jak sie bili z buffy, w sensie taki trening, jak on dopiero sie dowiedzial kim ona jest i tak go mocno kopnela, ze polecial na sciane:) podobalo mi sie (bo sie obil troche, frajer)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

albo jego ostateczna rozmowa z Buffy na kilka godzin pzred tym jak odleciał. Nie dośc że zawinił we wszytskim to cała wine zwalił na nią hahaha ale najlepsza akcja moim zdaniem to: taki był zakochany w buffy nie mineło pół roku ozenił się z jakas komandoską która miała krzywe gały i wyglądała jak robot:D

Lady_Rita

jeszcze dobre bylo w odcinku z Dracula, jak poszedl do Spike'a zasiegnac informacji o Draculi, taki chojrak, ktory niby jest w stanie obronic pogromczynie! a poza tym kazdy slabeusz moglby zabic spike'a, ktory przeciez nie moze sie bronic( to bylo w 5-tym sezonie, jak Spike mial chip we lbie)