Wie ktoś może, co to za melodia, która często pojawia się w tym serialu? Taki motyw na saksofon. Często leci, gdy bohaterowie są przygnębieni np.gdy upijają się w barze.
Może "Pleasure zone" - Christian Henson & Marcos D'Cruze
https://www.youtube.com/watch?v=9IbyeqUIWcw
Dzięki, ale to nie to :) Przeszukałam wszystko na youtubie, gdzie było napisane, że to z Brzyduli i nie znalazłam :/
To może podaj konkretną scenę z konkretnego odcinka, w której pojawia się ta melodia. Będzie łatwiej:)
W serialu czasami przewija się też sam motyw muzyczny piosenki Brodki "Znowu przyszło mi płakać" Może to?:)
Tak zrobię, poszukam odcinków tym jak tylko dorwę ę do kompa, bo na telefonie nie działa mi player.
Był w dzisiejszym odcinku 179 wykorzystany, w scenie gdy Viola gadała z Markiem u niego w gabinecie :) jutro poszukam więcej. Mam nadzieję, że pomożecie :)
Przesłuchałam kilka utworów i nie znalazłam. Przykro mi, że nie mogę Ci pomóc. Ale znalazłam stronkę, gdzie w kolejności alfabetycznej ktoś wymienia utwory, które znalazły się w serialu. Dużo tego, ja niestety nie mam czasu, aby wszystkie przesłuchać, ale może przynajmniej w ten sposób uda Ci się znaleźć to czego szukasz:)
http://forumbrzyduli.tvshow.com.pl/viewtopic.php?pid=454050
A i jeszcze w nawiązaniu do Twojego wcześniejszego postu odnośnie playera. Nie wiem, jaki masz telefon, ale jeśli korzystasz na telefonie ze strony www, to prawdopodobnie nie będzie Ci działał. Te wtyczki i tak dalej. Spróbuj ściągnąć aplikację playera. Bo to raczej niemożliwe, aby aplikacja Ci nie działała. Ja szczerze mówiąc wolę oglądać seriale na telefonie korzystając z aplikacji niż na kompie ze strony www. Lepsza jakość, lepiej się ładuje i w ogóle, mimo, że ekran nieporównanie mniejszy:)
Dziękuję Ci za pomoc, tak właśnie zrobię. Jeśli znajdę to wrzucę tu link. Co do playera to pobrałam, ale nie chce działać niestety. Pozdrawiam :)
Już wiem o jaki kawałek chodzi: Bill Le Sage - Down in the dumps. Niestety ciężko gdziekolwiek go znaleźć. Jeszcze raz dziękuję za pomoc :)