PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638072}

Austin i Ally

Austin & Ally
2011 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4530
Austin i Ally
powrót do forum serialu Austin i Ally

Najgorszy!

użytkownik usunięty

Jeden z najgorszych seriali lecących na Disney Channel! Kiedyś seriale były ciekawsze,
zabawniejsze, a teraz wszystko jest na jedno kopyto i tak samo do bani! Gdzie podziały się
zabawne kreskówki pokroju "Kim Kolwiek" czy "Tarzan"?

ocenił(a) serial na 10

Takiego typu kreskówki zwykle lecą teraz na DC XD, a jak nie to po północy lub wcześnie rano :) Dlaczego sądzisz, że jest on jednym z najgorszych ?

użytkownik usunięty
Igusia98

Sądzę, że ten jest najgorszy ponieważ:
1.Poczucie humoru jest okropne. Żarty są śmieszne jak leczenie kanałowe;
2.Postacie są taaaaaaaaaaaaaaaak cholernie wkurzające, że szlak mnie trafia jak tylko ich zobaczę.Nawet moje 6-letnie siostrzenice ich nie lubią;
3.Muzyka jest zła. Starsze filmy Disneya miały dużo lepszą muzykę niż te współczesne;
4.Problemy i sytuacje w serialu są głupie i naciągane;
5.Serial jest tak często powtarzany, że każdy odcinek był emitowany co najmniej 10 razy.
A tak po za tym, to to samo stało się z muzyką na MTV. "Music Television" a muzyki jest tylko 5 godzin w dodatku tylko w nocy.

ocenił(a) serial na 10

Wg mnie nie postacie są denerwujące, ale dubbing, który mnie również nie zachęca. Serial jest świetny, ale zgodzę sie że jeden odcinek jest za dużo razy puszczany. Co do muzyki to nie wiem, mnie się bardzo podoba. Mnie żarty śmieszą, ale cóż nie każdy ma takie samo poczucie humoru. Niektóre problemy rzeczywiście nie są, aż tak naturalne ale prawie wszystkie dają do myślenia. MTV nie oglądam, więc na ten temat się nie wypowie :) Mimo, iż twoja opinia mi się nie podoba to szanuję twoje zdanie. Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Igusia98

Lubię dyskutować z ludźmi takimi jak ty, czyli takimi, który szanują zdanie innych ludzi. W dzisiejszych czasach to rzadko spotykana cecha. Również pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10

Dziękuję bardzo. Również uważam, że to rzadka cecha u ludzi. Jest to troszeczkę denerwujące, bo wszyscy mają prawo do głosu i wypowiedzenia swojego zdania. Każdy człowiek zasługuję na odrobinę tolerancji. :)

ocenił(a) serial na 10
Igusia98

Dokładnie tak jak mówisz ;)

albo myszka miki pingwiny z madagascaru zsangebob flinstonowie i te róż ne

Austin i Ally jestem jeszcze w stanie obejrzeć, ale takie seriale jak "Blog na cztery łapy", "Nadzdolni" są już moim zdaniem żalosne, Taniec rządzi też - humor na siłę. Z tych nowszych seriali to jeszcze tylko Powodzenia Charlie jest w starym stylu.

ocenił(a) serial na 10
pauleeex

Austina i Ally bardzo lubię, ale zgodzę się z Tobą, że te najnowsze seriale są już nie do zniesienia.

ocenił(a) serial na 10
Igusia98

Racja... reszta seriali jest po prostu głupia :/

ocenił(a) serial na 10
werahaa

Głupia, żarty są naciągane, w ogóle nie śmieszą, postacie są denerwujące i naprawdę, jedynymi normalnymi serialami na DC, które zostały są A&A oraz Powodzenia Charlie :)

ocenił(a) serial na 10
Igusia98

O co Ci chodzi? Popieram cię tylko, że "A&A" jest bardzo fajne a te nowsze (np. Taniec rządzi) są po prostu głupie, a co do "Powodzenia charlie" to akurat nic nie mam, bo też jest spoko o.O

ocenił(a) serial na 10
Igusia98

Chyba, że źle zrozumiałam twoją odpowiedź...

ocenił(a) serial na 10
werahaa

Musiałaś źle zrozumieć. Chodziło mi o to, że zgodziłam się z Tobą odnośnie tego, że pozostałe seriale są głupie i jedyne jakie zostały normalne to Powodzenia Charlie i A&A. Nie oskarżałam, czy nie wiem jak to powiedzieć, Cię o to, że nie lubisz Powodzenia Charlie :) Wymieniłam tylko seriale, które są dobre, a nie naciągane :)

ocenił(a) serial na 10
Igusia98

A to spoko :D

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się w pełni, choć od czasu do czasu oglądam Austin & Ally